China Glaze Emerald Fitzgerald

Jag var jättesugen på det här lacket när jag klickade hem det. När det väl levererades i min brevlåda i början av september tänkte jag “meh” och det har stått otestat sedan dess.

Nu när det börjar dra mot jul kändes det plötsligt väldigt spännande och passande med ett mörkt, dovt smaragdgrönt skimmerlack och ögonen föll genast på Emerald Fitzgerald. Det är som en mörkare och mer färgmättad variant av Watermelon Rind och är ett typiskt sånt lack som är ursnyggt mot vinterbleka händer. Två lager räckte för full täckning, formulan var väldigt bra, flöt ut fint över nageln och torkade snabbt. Jag använde Nubar foundation som underlack och Seche vite som överlack.

In English: I really wanted this polish when I ordered it, but once I got it delivered in the beginning of september, I thought “meh” and it has been left untouched since then.

It’s getting closer and closer to christmas, and I suddenly felt like wearing a dark, slightly muddy emerald green shimmer and my eyes instantly fell on my bottle of Emerald Fitzgerald. It’s like a darker and more saturated version of Watermelon Rind and it’s a typical polish that looks gorgeous against winter pale hands. Two coats were enough for full coverage, the formula was great, spread nicely onto the nail and dried quickly. I used Nubar foundation as a base coat and Seche vite as a top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>