Lily Lolo Cosmopolitan Mineral eye colour

I höst släpper Lily Lolo två nya lösögonskuggor. En av dom heter Cosmopolitan och är en matt gråbrungrön skugga.


Lily Lolo Cosmopolitan Mineral eye colourLily Lolos ögonskuggor kommer i burkar med stängbara sifterlock om 3,5 gram styck. Eftersom det handlar om en mineralskugga så swatchade jag Cosmopolitan på en halvklistrig bas av foundation, och den var väldigt högpigmenterad, gled jämnt och fint på huden utan att bli flammig eller ojämn.


Lily Lolo Cosmopolitan Mineral eye colour1


Lily Lolo Cosmopolitan Mineral eye colour swatchDet här är en lite ovanlig färg och jag tror den skulle vara grym i globlinjen tillsammans med en ljusare, skimrig grön på ögonlocket. Lily Lolos ögonskuggor kostar 130 kr/st och finns att köpa bland annat hos Apoteksgruppen och Eleven.

In English: One of the two new Mineral eye color from Lily Lolo for fall is called Cosmopolitan. It’s a matte grey/green brown that is highly pigmented and applies smoothly and even. I think this would rock in the crease together with a lighter shimmery green on the lid!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Lily Lolo Cosmopolitan Mineral eye colour

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>