IsaDora Northern lights collection

Till julen har IsaDora inspirerats av det nordiska vinterlandskapet med snö, stjärnor, den djupa natthimlen, norrsken och lodjur för att vi ska glittra och gnistra ihop med den vackra, kalla decembernatten.

IsaDora Northern lights
Release date: October 2012 (Sweden)

isadora northern lights promo


Perfect matt lipstick (119 SEK)

 • Red carpet

Perfect moisture lipstick (119 SEK)

 • Marshmallow

Moisturizing lip gloss (99 SEK)

 • Marshmallow
 • Purple de luxe

Perfect lipliner (69 SEK)

 • Ruby red

Wonder nail (69 SEK)

 • North star
 • Polar nights
 • Arctic treasure

Cream mousse eye shadow (129 SEK)

 • Stardust

Eye shadow quartet (129 SEK)

 • Northern lights
 • Lynx

Glitter eyeliner (95 SEK)

 • Gold
 • Silver

Big bold mascara (139 SEK)

 • Black


IsaDora northern lights lipsticks
Marshmallow perfect moisture lipstick, Red carpet perfect matt lipstick


249345_530516880310308_122935937_n
Ruby red perfect lip liner


isadora northern lights lipgloss
Moisturizing lip gloss: Purple de luxe, Marshmallow


317790_530516926976970_1254715842_n
Eye shadow quartet: Lynx


409233_530516913643638_1958813379_n
Eye shadow quartet: Northern lights


IsaDora northern lights nailpolish
Wonder nail: Polar nights, Arctic treasure, North star


IsaDora northern lights eyes
Stardust cream mousse eye shadow, Glitter eyeliner: silver, gold, Big bold mascaraVi fick smygkika på kollektionen under höstens bloggträff, och jag hittade flera favoriter när jag fick klämma och känna på produkterna. Läppstiftet Red carpet är en relansering från höstens kollektion Paradox och Marshmallow är permanent i sortimentet, och även glittereyelinerna är repromotes från förra julens kollektion Red rush – alla fyra är superfina. De stora nya stjärnorna som jag föll för var paletterna Northern lights och Lynx, nagellacket Polar nights, Cream mousse-skuggan Stardust och läppglanset Purple de luxe. Kollektionen landar i butik under denna vecka, är det något ni blir sugna på?

In English: IsaDora’s holiday collection is called Northern lights and has been inspired by the northern winter: snow, stars, night sky, northern lights and the lynx. We got to take a sneak peek of the collection during the blog meetup this fall, and I found several favourites. The lipstick Red carpet is a repromote from the fall collection Paradox and Marshmallow is permanent, the glitter eyeliners are also repromotes from last holiday’s collection – all four are gorgeous. The big new stars that I fell for were the eyeshadow palettes Northern lights and Lynx, the nail polish Polar nights, the Cream mousse eye shadow Stardust and the lipgloss Purple de luxe. What do you think of this collection?


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

27 comments to IsaDora Northern lights collection

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>