Yves Rocher Beige doré, Bronze lichen & Noir ébène Single eyeshadow

Bloggaren Petra Tungården har tillsammans med Yves Rocher tagit fram en av höstens looker – Metallic glow. I looken ingår tre stycken single eyeshadow – Beige doré, Bronze lichen och Noir ébène.


Yves Rocher metallic glow single eyeshadowYves Rocher beskriver sina single eyeshadow som sammetslena med en lätt skimrande finish med mycket lyster. De ska ha en mjuk, vårdande formula som ska vara lätt att applicera, ge bra täckning och hålla i 6 timmar utan att lägga sig i veck på ögonlocket. Skuggorna kommer i mörkblå fyrkantiga plastdosor med medföljande skumgummiapplikator. Beige doré är en lite mörkare champagnefärgad frostig highlighter, Bronze lichen är olivgrön med frostfinish och Noir ébène är svart i satinfinish med silverskimmer.


Yves rocher beige doré single eyeshadow
Beige doré


Yves rocher bronze lichen single eyeshadow
Bronze lichen


Yves rocher Noir ébèrie single eyeshadow
Noir ébène


Yves Rocher metallic glow single eyeshadow swatches
Beige doré, Bronze lichen, Noir ébène på en tunn bas av foundationJag har absolut inget att klaga på när det kommer till pigmenteringen – förutsatt att du får upp ögonskuggan på borsten, det vill säga, för dessa skuggor är hårda och kompakta, och det krävs att man jobbar upp den ordentligt med ögonskuggsborsten för att man ska få upp något pigment. När man väl har jobbat in skuggan i borsten däremot så får man en högpigmenterad skugga med vacker lyster och jämn och fin applicering. Alla tre nyanserna är fina, men min favorit av dessa tre är Bronze lichen. Yves Rochers singelskuggor kostar 79 kr/st för 3 gram och finns att köpa i deras butiker och i webshopen.

In English: In the fall look Metallic glow from Yves Rocher, there are three single eyeshadow – Beige doré, Bronze lichen and Noir ébène. Yves Rocher describe their single eyeshadow as silky smooth, with a soft, nourishing formula that is highly pigmented, shimmery and long-lasting. The come in a dark blue plastic compact with an accompanying eyeshadow applicator. Beige doré is a deeper champagne highlighter frost, Bronze lichen is olive green with a frost finish and Noir ébène is a black satin with a silver shimmer. I don’t have anything to complain about when it comes to pigmentation – that to say, if you manage to work it into your brush, because these shadows are compact and stiff. Once you have loosened the pigment by rubbing your brush into it though, they are highly pigmented with an even application and a nice glow. My favourite of the three is Bronze lichen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>