L’oréal Shine caresse

Nu i höst lanserar L’oréal en helt ny produkt för läpparna – Shine caresse, som beskrivs av L’oréal själva som ett läpplack. Det är en hybrid av ett läppstift, läppglans och lip stain och ska återfukta läpparna samtidigt som det ger glans och lång färghållbarhet. Shine caresse kommer i 7 nyanser: Lolita, Marilyn, Juliet, Eve, Milady, Princess och Romy.


l'oréal shine caresse
Juliet, Romy, Lolita, Princess, Eve, Milady, Marilyn


L'oréal shine caresse1


L'oréal shine caresse2Läpplacken kommer i en guldhylsa med ett genomskinligt område som visar färgen inuti tuben. Lita dock inte för mycket på denna, för i alla fall på mina läppar blir färgen både mörkare och mer intensiv när den har absorberats av huden. Applikatorn är hjärtformad med ett hål i mitten som ska avlägsna överflödig produkt så att rätt mängd fördelas på läpparna, och är lätt och smidig att använda. Till att börja med lägger sig Shine caresse som ett läppglans, men när det torkar till sjunker det in i läpparna och lämnar en mjuk och smidig hinna som hjälper till att hålla läpparna återfuktade och se glossiga ut.


Lolita


Romy


Marilyn


Princess


Juliet


Eve


MiladyJag är riktigt, riktigt förtjust i dessa och har faktiskt aldrig testat en liknande produkt förut. Läpparna håller sig återfuktade med en färg som sitter timme efter timme, önskar man mer fukt eller glans efter t.ex. en måltid är det bara att bättra på litegrann. Gillar du hållbarheten av ett lip stain men tycker att de känns lite torra på läpparna, så bör du absolut spana in Shine caresse! Mina favoritnyanser är Romy, Princess och Milady. Shine caresse finns ute i butik nu och kostar 125 kr för 6 ml.

In English: This fall, L’oréal launches a new lip product – Shine caresse, which is described as a lip lacquer. It’s a hybrid of a lipstick, lipgloss and a lip stain and is formulated to moisturize while adding long lasting color and shine. It comes in 7 shades: Lolita, Marilyn, Juliet, Eve, Milady, Princess and Romy. To begin with, Shine caresse applies like a lip gloss, but once absorbed by the lips, it leaves a soft and smooth texture that helps moisturizing the lips and adds shine. They dry to a deeper shade on the lips than they look like in the tube. I’m a huge fan of these and I have actually never tried a similar product before. The colour stays on for hours and hours, like a lip stain, while being moisturized. My favourites are Romy, Princess and Milady!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to L’oréal Shine caresse

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>