Oriflame More by Demi EdP

Oriflame firar 45 år som skönhetsföretag genom att lansera en guldkollektion tillsammans med filmstjärnan Demi Moore – More by Demi. En av produkterna i kollektionen är en Eau de Parfum.


Oriflame More by Demi EdPParfymen kommer i en platt glasflaska med guld på framsida och baksida. Själva doften beskrivs som “en modern tolkning av sagoprinsessorna Snövit och Askungen – sofistikerad, sensuell, intensiv och njutbar”. Den är komponerad av parfymören Fabrice Pellegrin, och toppnoterna är grön mandarin och vit persika, hjärtat består av ylang-ylang och jasmin, och basen innehåller sandelträ och lilja. En ganska söt och blommig historia, med andra ord.

Du som gillar söta, blommiga dofter kommer nog absolut att falla för More by Demi. Den har en krämig sötma som startar i den vita persikan, fångas upp av ylang-ylangen och jasminen och rundas av i det krämiga sandelträet. En ganska ordinär, men väldigt trevlig doft som fungerar utmärkt de dagar jag vill bära en kvinnlig, men ändå rund, mjuk och “gosig” doft. More by Demi EdP kostar 370 kr för en flaska på 50 ml och finns i butik och online under oktober månad.

In English: Oriflame celebrates 45 years as a beauty company by launching a golden collection in collaboration with Demi Moore – More by Demi. One of the products is an Eau de parfum. It comes in a flat glass bottle plated with gold on the front and back. The scent is described as “a modern interpretation of the fairy tale characters such as Snow White and Cinderella. It offers sophistication, sensuality, intensity and indulgence”. It’s composed by the perfumer Fabrice Pellegrin, and the top notes are green mandarin and peach, the heart consists of ylang-ylang and jasmine, and the base is sandalwood and lily. If you like sweet flowery scents, you will probably fall for More by Demi. It has got a creamy sweetness that starts with the white peach, is caught up by the ylang-ylang and jasmine, and is rounded off by the creamy sandalwood. A pretty ordinary, but quite nice scent that works perfect those days when I want to wear something femenine, but still rounded, soft and “cozy” scent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>