Make up store Mariann

Ett av nagellacken som släpptes med Make up stores höstkollektion Spellbound heter Mariann. Det är ett ljust grålila scattered holo, det vill säga spridda partiklar som ger ett holografiskt skimmer.

Ni vet ju hur svag jag är för hololack, och det här känns som ett superfint och vintrigt sådant. Nyansen är väldigt smickrande mot min hudton, och holoskimret framträder även i svagt ljus även fast det är som allra vackrast i direkt solljus. Tyvärr var formulan lite i det tjockaste laget, vilket gjorde det lite svårlackat, och det torkade lite långsamt vilket är ovanligt för hololack som brukar torka rätt fort. Detta är dock enkelt avhjälpt om man använder ett snabbtorkande överlack, och gillar du hololack så är det här absolut värt att spana in för den vackra färgen, trots den lite småknepiga formulan. Jag använde Essie nourish me som underlack och Seche vite som överlack.


mariann


mariann1


mariann2


mariann3


mariann4In English: One of the polishes that was released with the Make up store fall collection Spellbound is called Mariann, and it’s a light greyish purple scattered holo. The colour feels perfect for winter, and the shade is very flattering against my skin tone. Unfortunately, the formula was a tad thick, and dried quite slow which isn’t that common for holos that usually dries quickly. It’s easy to get around the drying time though by using a quick dry top coat, and if you like holos, it’s well worth checking out because of the beautiful colour.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Make up store Mariann

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>