Glossybox – Septemberboxen 2012

Månadens tema för den vanliga Glossyboxen denna månad (släpptes även en Metro mode-version i begränsad upplaga med lite lyxigare produkter) är Autumn care, med produkter som ska ta lite extra hand om kroppen inför hösten. Min box innehöll:


Glossybox september 2012Ett 50 ml-prov på Cowshed Cow pat Moisturizing hand creme (fullsizepris 250 kr / 300 ml), en fullsizeburk av Figs & Rouge 100% Natural organic balm (65 kr / 8 ml), ett 75 ml-prov på Anatomicals Don’t just clean it woman, Scrub it body scrub (fullsizepris 75 kr / 200 ml), en provpalett med fyra av Noubas Earth powder (värde ca 150 kr, fullsizepris 249 kr för 6 gram) och ett 50 ml-prov på Balance me Pure skin face wash (fullsizepris 199 kr / 125 ml).

Det var bara med en fullsizeprodukt i den här månadens box, men å andra sidan så var resten av proverna i riktig lyxstorlek som gott och väl räcker tillräckligt länge för att skapa sig en ordentlig uppfattning om produkten. Tyvärr så hade en av Earth powder-bubblorna krasat sönder i min Nouba-palett, men det kan man nog inte klandra Glossybox för så mycket som Postens hantering av paket… Jag är mest nyfiken på att testa Balance me-rengöringen och Cowshed-handkrämen i den här boxen! Ni som prenumererar, vad fick ni i era boxar? Är ni nöjda med innehållet? En Glossybox kostar 139 kr/månad, har ingen bindningstid och kan beställas här.

In English: This month’s Swedish Glossybox had the theme Autumn care, and my box contained a luxury sample of Cowshed Cow pat Moisturizing hand creme, a fullsize jar of Figs & Rouge 100% natural organic balm, a luxury sample of Anatomicals Don’t just clean it woman, Scrub it body scrub, a sample palette of four of Nouba’s Earth powder (where one of the bubbles unfortunately wash shattered when it arrived, but I blame it on the postal office), and a luxury sample of Balance me Pure skin face wash. I’m most excited about Cowshed and Balance me, and even though this box only contained one full size product, the samples are generous enough to get a good perception of the products before you have finished them. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

25 comments to Glossybox – Septemberboxen 2012

 • AnnaKaize

  Fick precis samma som du i min ena box, men kunde för mitt liv inte få upp Earth Powder-kartonggrejen utan att ta sönder den, så nu har jag ju inget lock? Jag måste ju seriöst vara korkad 🙁
  Handcremen var fö mkt skön. Helt okladdig o det gillar jag 🙂

 • Linda

  Ser ut som att jag fick samma också. Annan smak/doft på Figs & Rouge (peppermint & tea tree) kan ha fått andra prover i Noubapaletten också, är inte hundra.
  Älskar lip balmet för övrigt! Fullträff på smak/doft till mig.

 • Jag fick samma innehåll som dig, men ett nagellack från Depend istället för Nouba’s skuggor. Riktigt surt må jag säga, att jag fick ett nagellack från Depend istället. I övrigt är jag nöjd med innehållet! Vad har du för ”stil” inskriven i din skönhetsprofil?

  • purity

   Oj, det var ju ett udda byte kan man tycka, ett dependlack är ju värt 25 kr mot nouba-palettens uppskattade värde på 150 =/ jag har ingen skönhetsprofil då jag får boxarna som pressutskick.

 • Milu

  Jag fick exakt samma.
  Hade samma problem som du AnnaKaize, pajade förpackningen direkt, som för övrigt kändes helt otroligt billig och plastig. Lite svårt också att använda solpuder i så liten form, svårt att få på en borste av lämplig storlek. Väldigt synd att man inte fick en liten större variant av en nyans istället.
  Handkrämer och ansiktstvättar har jag fått i princip varenda glossybox, det svämmar över av sånt i min låda med hudvårdsgrejer nu… Jag vill ha mer smink!
  Figs&Rouge balm gillar jag dock riktigt mkt, god doft och härlig konsistens. Ska bli kul att testa scrubben också.

 • jessica

  jag får ALDRIG smink i mina… Förstår itne varför och ahr tom ändrat i mina inställningar hos Glossybox.
  Kan reta mig på det. Får dock massa hårprodukter hela tiden vilket inte intresserar mig…
  *suckar*
  Byter mig till det jag vill ha jämt.

 • Erika H

  Jag fick samma saker och provkörde nouba-paletten idag. Använde den skimriga som ögonskugga och en matt till solpuder. Jättefina, även om det som sagt är svårt att få upp färg på en bra borste när de är så små….

 • Anna

  Jag fick bottennappet nämligen en tvål! Vem använder fast tvål nuförtiden? Visserligen Odd Molly men ….en tvål.
  “Slapp” få min femte hårolja men boxen var inte en av de bättre.
  Figs & Rougebalmet hade skarp doft av pelargonia vilket inte var en så lyckad doft precis under näsan.
  Handcremen var jätteskön!

 • Erika

  Jag fick precis samma som du! Kan vara annan doft på mitt läppbalsam iofs, fick mint & tea tree. Just Figs & Rouge har jag varit nyfiken på länge, så det var jag nöjd med att få. Handkrämen doftar underbart! En bra box med prover i bra storlek.

  Det enda jag tyckte var lite tråkigt att få var teterna från Nouba. Mest för att jag inte använder solpuder alls. Fast de går ju säkert att använda som ögonskuggor så de lär nog användas ändå.

  Sen känns det lite tråkigt att jag har fått samma märken flera gånger i mina senaste boxar. Tre produkter från anatomicals, t ex. Nog för att det är ett märke jag gillar men man vill ju pröva nytt också 🙂

 • Lise-Lott

  Jag fick också samma och min palett hade gått sönder precis som din, konstigt.

 • Jag fick Cowshed-handcremen, balance me-grejen, anatomicals-grejen, lipbalmet (fast i cherry&vanilla-doft), oooch en provflaska Biosilk Silk Therapy hårserum (inte sprayen jag nämnt tidigare, har dock denna i fullsize hemma redan hemma också hah)..

  Så denna månads box var inget för mig. Innehöll INGET min ömtåliga & känsliga hy klarar… :/ Någon som vill byta till sig något?

 • linda

  Jag fick samma som du , förutom paletten, fick istället en provflaska av biosilk silk theraphy … =)

  Handkrämen luktar inte så jättegott , men händerna blir superlena. =) Och ansiktstvätten är jag inte så förtjust i, den rengör inte maximalt enligt mig, luktar lite konstigt också.
  ÄLSKAR Figs & Rouge däremot 🙂

 • Sanna

  Ni som fått en Nouba-palett med sönderkrasat puder, maila iväg en bild till glossyboxs kundtjänst! Det gjorde jag och en ny är nu påväg hem till mig 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>