Wet n’ Wild hösten 2010

Budgetsminkmärkena börjar ta större och större plats på sminkmarknaden och hänger på de selektiva märkena i trender och produktutveckling. Wet n’ Wild är ett budgetmärke som har funnits på marknaden i över 25 år och började med att sälja prisvärda nagellack. Jag kommer ihåg att jag hade flera flaskor Wet n’ Wild-lack när jag var liten, bland annat ett limegrönt, ett mörkblått och ett mörklila, och kvaliteten var riktigt bra för det låga priset.

Nu för tiden har Wet n’ Wild ett fullskaligt kosmetikasortiment, med allt från mascara till nagellack till läppstift till foundations. I höst expanderas och uppdateras sortimentet med nya produkter som Wet n’ Wild själva påstår ska hålla en mycket hög kvalitet i förhållande till det låga priset.

Wet n’ Wild fall 2010
Release date: fall 2010

Mega Last Nail Color (59 SEK)

 • Break the ice – light grey creme
 • 2% milk – milky white creme
 • Private viewing – soft brown creme
 • Sugar coat – baby pink creme
 • Undercover – dusty pink creme
 • Bite the bullet – dusty violet creme
 • Through the Grapevine – berry creme
 • Candy-licious – bright pink creme
 • Club Havana – orange creme
 • Heatwave – orange red creme
 • Red tape – pink red creme
 • Caught red handed – red creme
 • Haze of Love – burgundy creme
 • Under your Spell – dark burgundy shimmer
 • Disturbia – purple shimmer
 • Blackmail – black with gold sparkle
 • Tropicalia – coral creme
 • Hush Hush – white creme

Mega last nail color in Under your spell and Disturbia

MegaLength Mascara (59 SEK)

 • Very Black – black

MegaLength mascara

Color Icon Eye shadow palette (89 SEK)

 • Greed – nude (matte), light pink (matte), black (matte), grey(shimmer), pink (shimmer). black with silver sparkles (shimmer)
 • Pride – white (matte), white (shimmer), bright green (matte), green (shimmer), navy blue (matte), dark blue (shimmer)
 • Lust – violet (matte), nude (shimmer), purple (matte), eggplant (matte), grey (shimmer), deep purple (shimmer)
 • Vanity – off-white (matte), nude (shimmer), beige (matte), gold (shimmer), chocolate brown (matte), medium brown (shimmer)

Color Icon eyeshadow palette in Pride

Mega eyes créme eyeliner (69 SEK)

 • Black – black
 • Eggplant – deep purple

Mega eyes créme eyeliner in Eggplant

Mega last lip colour (59 SEK)

 • Pink suga’ – nude
 • Think pink – pinky nude
 • Bare it all – light brown
 • Just peachy – peach
 • Rose-bud – rose
 • Smokin’ hot pink – hot pink
 • Mauve outta here – magenta
 • Sugar plum fairy – deep pink
 • Coral-line – bright coral
 • Red velvet – coral red
 • Stoplight red – red
 • Cinnamon spice – plum
 • Cherry bomb – burgundy

Mega last lip color in Mauve outta here

Glassy gloss lip gel (59 SEK)

 • Candy glaze – light pink shimmer
 • Reflection – clear with shimmer
 • Poppy glaze – bright red
 • Tropic glaze – hot pink

Under your spell megalast nail color


Disturbia megalast nail color


Pride color icon eyeshadow palette


Eggplant mega eyes créme eyeliner

Efter att ha swatchat, klämt och känt på produkterna så imponerar helt klart ögonskuggepaletten allra mest. Skuggorna är mjuka, krämiga, högpigmenterade och glider på som smör på huden, både dom skimriga och dom matta nyanserna. Ett riktigt budgetkap med andra ord! Nagellacken verkar vara en vinnare dom med, lila Disturbia var täckande i två lager medan vinröda Under your spell krävde tre. Jag är lite besviken på eyelinern, färgen är superfin men den sitter inte på plats för fem öre, och den medföljande penseln drar snarare bort färgen än lägger på mer… Jag ska hårdtesta produkterna så återkommer jag med recensioner!

Wet n’ Wilds sortiment finns att köpa hos Pashion, Nelly, CityGross i Jönköping, Kristianstad, Skara och Kalmar, Ekohallen i Jönköping, Borås och Fjälkinge samt i utvalda hälso & skönhetsavdelningar på ICA och Coop.

In English: The drugstore makeup brands are growing larger and larger and are catching up with the high-end brands with trends and product development. Wet n’ Wild is a drugstore brand that has been on the market for over 25 years and started out by selling nail polish. I remember that I had several bottles of Wet n’ wild polish when I was younger – a lime green, a navy blue and a dark purple, and the quality was top notch for their low price.

Nowadays, Wet n’ wild has got a full cosmetic range with products from mascara to nail polish, to lipsticks to foundations. This fall, the range is expanded and updated with new products that Wet n’ wild themselves say will have great quality in relation to the low prices.

After swatching and played around with the products, I think that the star of this collection are the eyeshadow palettes. The eyeshadows are buttery soft, creamy highly pigmented and applies nicely to the skin, both the shimmers and the mattes. A real budget catch! The nail polishes seem really good aswell, Disturbia (purple) was opaque in two coats while Under your spell (burgundy) needed three coats. I’m a bit dissapointed in the eyeliner, the colour is really pretty but it doesn’t stay put at all, and the brush that comes with it peels of the colour rather than applying it… I will hard-test these products and I’ll be back with reviews!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>