Vinnare i Orly-tävlingen

Vad kul att så många ville vara med och tävla om kitet med Orly-lacken! Svaret på vilka webshopar som nyligen har börjat sälja Orly som jag sökte var Nelly och Eleven, så bland alla er som har mailat in ett svar som nämner någon eller båda av dessa webshopar har varit med i dragningen. En vinnare drogs med hjälp av en slumptalsgenerator och heter…

Grattis Maria! Jag har mailat dig angående dina kontaktuppgifter, jag behöver svar på detta mail inom 48 timmar, annars går vinsten vidare. Ditt pris kommer på posten inom kort! Kul att så många ville vara med och tävla, det kommer en ny nagellacksrelaterad tävling inom kort här på bloggen som jag tror att ni inte vill missa =)

In English: Congratulations to reader Maria who won a kit with three polishes from Orly!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>