Pressvisning: IsaDora hösten 2012

I onsdags kväll bjöd IsaDora in till visning av sina nyheter för hösten 2012 på Story hotel i Stockholm. Jag tog sällskap med bland annat Des, Tina och Helena, och det bjöds på mumsiga rom/ingefäradrinkar och en orientalisk buffé.


12


13
Helena, Des, Tina och Delinda


11
Orientalisk buffé och mumsiga ingefärsdrinkar!För presentationen stod IsaDoras PR-ansvarige Eva Mandorf, tillsammans med norske makeupartisten Stephan. Under tiden som Eva presenterade höstens nyheter och looker demonstrerade Stephan produkterna. Först ut att pratas om var ett par produkter som redan har landat i butik: höstkollektionen Paradox, IsaDoras BB cream (som jag precis ska börja testa nu i dagarna) och Dynamic lash growth serum och mascara, som jag nyligen recenserat.


10
Stephan


3
Cilla var en av modellerna och blev sminkad i en av Paradox-lookerna


2Efter det var det dags att få höra lite om ett par produktnyheter som är på väg ut i butik de närmaste veckorna. Mest pepp är jag på nagellackskollektionen Jewels of the Orient, som består av 12 lack med namn inspirerade av orienten och färger hämtade från catwalken för hösten och vintern 2012. Vi ser framförallt skimrande och sprakande nyanser, huvudrollen spelas av frostlack men även ett par duokroma(!!) lack finns med, och färgskalan går i rostigt rött, orange, klarlila, påfågelsblå, guld, svart och djupt grönt. Jewels of the Orient finns i butik från och med vecka 37 och lacken kostar som vanligt 69 kr/st.


5
Jewels of the OrientEn annan nyhet är Cream mousse eye shadow, som är en kräm-mousseögonskugga som kommer i en långsmal applikatortub. Skuggorna appliceras som en krämskugga, men torkar ner till ett puder som ska sitta på plats länge utan att lägga sig i veck. Skuggorna, som med fördel tonas med fingrarna, innehåller pärlpigment som ser lite mer diskreta ut i dagsljus och härligt intensivt skimriga ut i artificiellt ljus, och kommer i 6 nyanser av den lite mer naturliga färgskalan. Även dessa landar i butik vecka 37 och kommer att kosta 129 kr/st.


7
6 nyanser av cream mousse eye shadow…


8
…som med fördel appliceras med fingrarnaIsaDora spinner även vidare på sina hårmascaror och lanserar ett par nya nyanser under vecka 40 – om dessa känner jag lite att det var en rolig retrogrej när dom kom, men eftersom de starka färgerna inte alls fungerar på mitt mörka hår så intresserar de mig inte speciellt mycket alls. Vi fick även ta oss en smygtitt på julens kollektion som har namnet Northern lights som är inspirerad av den kalla, frostiga nordiska vintern. Mer om den lite senare när vi börjar närma oss släppdatum, men jag kan avslöja att den innehåller ett par riktiga pärlor till produkter!


6
Mer hårmascara


4
En tjuvkik på vad som komma skall med julkollektionen Northern lights…


1
…som bland annat bjuder på dessa pärlor: ögonskuggskvartetten Northern lights och nagellacket Polar nights


14Med oss hem fick vi en påse med prover på både nagellack, krämskuggor och hårmascara, men även ett par av Stephans favoritprodukter – ögonskuggspaletten Matte chocolates, light touch concealer och IsaDoras mineral foundation. Lite mer info och en närmare titt på höstens produkter får ni under nästa vecka =)

In English: On wednesday, I went to a press event with IsaDora who presented their new products for fall. Except the newly launched collection Paradox, IsaDora’s BB cream and Dynamic lash growth serum and mascara, there are several new products for fall: the nail polish trend collection Jewels of the Orient, with oriental inspired names and shades picked from the catwalk, new cream mousse eye shadow in 6 neutral shades, and a couple of new shades of hair mascara. I got some samples to try out at home, will post more info and give you a closer look of the fall products during next week =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

23 comments to Pressvisning: IsaDora hösten 2012

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>