China Glaze Deviantly daring

Först ut att testas ur China Glazes duokroma kollektion New Bohemian är turkosblå Deviantly Daring. I flaskan har lacket en ganska tydlig duokrom effekt som går från mörkblått till turkost. På nageln blir liksom den duokroma effekten “blandad” över hela nageln, vilket ger det här lacket ett enormt vackert djup.

Trots att det inte är så kraftigt duokromt som jag hade hoppats är jag underbart förtjust i det här lacket. Färgen är verkligen helt fantastiskt påfågelsblå, och jag som inte brukar vara jätteförtjust i frostlack tycker att det tillför mycket till det här lacket att det är i den finishen då det får lite av en metallicartad yta och hjälper till att spegla färgen. Ska du bara köpa ett lack ur den här kollektionen är Deviantly daring helt klart ett av de vackraste! Formulan var trevlig att jobba med, två lager räckte för full täckning. Jag använde Essie nourish me som underlack och Seche vite som överlack.


deviantly daring


deviantly daring1


deviantly daring2


deviantly daring3


In English: The first polish to be tried out of the China Glaze duochrome collection New bohemian is deep turquoise blue Deviantly daring. It has got a pretty strong duochrome effect in the bottle that goes from deep blue to turquoise. On the nail, the duochrome effect is more “scattered” over the nail, which gives the polish a gorgeous depth. If you’re only buying one of the polishes from this collection, Deviantly daring is definitely one of the prettier ones! I did two coats.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to China Glaze Deviantly daring

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>