Pressvisning: Make up store Aqua cooling powder + Kayo foxy

Igår eftermiddags bjöd Make up store in till pressvisning i tornsviten på Radisson Blu strand hotel i Stockholm för att visa upp sitt nya puder, Aqua cooling powder, och sitt makeupsamarbete med Kayo. Det bjöds på bubbel, snittar och chokladdoppad frukt, och presentationen hölls på den vackra, men blåsiga takterassen.


2
Vacker utsikt från tornsviten!Aqua cooling powder är ett transparent, finkornigt löspuder som ska matta ner, återfukta, ge en svalkande effekt och dessutom vara helt osynligt på huden, utan att bli kakigt eller lägga sig i linjer och veck. Pudret är framställt av glaciärvatten och känns nästan lite “strävt” på huden, vilket gör att det även kan användas som primer om man så önskar. Direkt när det kommer i kontakt med huden så känns det svalkande, och det går lätt att jobba in det i huden så att det i princip smälter in och blir helt osynligt. Ska bli väldigt intressant att testa! Pudret finns i butik från och med vecka 38 och kommer att kosta 255 kr för en burk på 10 gram.


1
Aqua cooling powder


6Den andra stora nyheten som presenterades var höstens makeupkollektion i samarbete med Kayo – Foxy. Kayo själv var på plats och både pratade om produkterna och agerade sminkmodell, och Foxy är verkligen en färgstark historia, precis som Kayo själv. Tre microshadows släpps – Yaya (rosa), Voodoo fever (grön) och Heaven (blå) samt en turkos glittereyeliner med holografiskt glitter – Kayo. Underbara krämiga skuggor i superhärliga nyanser som verkligen var hur fina som helst mot Kayos mörka hy! Skuggorna kommer att kosta 140 kr/st och glitterlinern 155 kr, tyvärr har jag inte något exakt släppdatum på dessa då vi inte fick med oss så mycket information om just denna kollektion så jag får be att återkomma.


3


7
Yaya, Voodoo fever, Heaven microshadow
Kayo glitter eyeliner 


5
Voodoo fever och Heaven fick spela en huvudroll runt ögonen


4
En mix av ett läppglans och ögonskuggan Yaya på läpparna


8
Den färdiga makeupenNågot nytt för hösten är även att Make up store har gjort om sina ögonskuggs- och rougeförpackningar, numera har de genomskinligt lock vilket jag är väldigt tacksam för! Det var superkul att få träffa Kayo, som är en så himla härlig, karismatisk och trevlig kvinna med båda fötterna på jorden och som vågar att uttrycka sig i färg trots sin ålder. Heja Kayo!

In English: Yesterday, I went to a press event with Make up store who showed their new powder, Aqua cooling powder, and their mini makeup collection in collaboration with artist Kayo – Foxy. Aqua cooling powder is formulated to hydrate the skin while matting it down without looking cakey, and contains glacier water that melts into the skin and gives the cooling effect. It feels quite “rough” on the skin and can also be used as a makeup base, and it blends into the skin almost seamlessly. So curious about trying this out! The Foxy collection consists of four products in bright colours: microshadows Yaya (pink) Voodoo fever (green) and Heaven (blue), plus a turquoise glitter eyeliner with holographic glitter – Kayo. Gorgeous on Kayo’s darker skin, and the shadows feels very creamy and easy to work with.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

7 comments to Pressvisning: Make up store Aqua cooling powder + Kayo foxy

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>