IsaDora Diva red Moisturizing lip gloss

Ett av de två läppglansen som släpps med IsaDoras höstkollektion Paradox heter Diva red och är djupt rött med kalla undertoner och cremefinish. Läppglanstuben är fyrkantig, och applikatorn är en traditionell snedskuren filtspets.


IsaDora diva red moisturizing lip glossPrecis som alla IsaDoras moisturizing lip gloss innehåller Diva red jojobaolja som är återfuktande för läpparna. Det glider på mjukt och smidigt och är pigmenterat som bara den – jag får i princip full täckning på bara ett tunt lager och behöver bara applicera lite extra precis i mitten på läppen. Inte lika täckande som ett flytande läppstift, men väldigt pigmenterat för att vara ett läppglans. Det är mjukt och skönt på läpparna utan att vara klistrigt, och det blöder inte utanför läppkonturerna. Gillar, gillar, gillar!


IsaDora diva red moisturizing lip gloss1


diva redDiva red finns ute nu tillsammans med IsaDoras höstkollektion Paradox och kostar ca 99 kr för en tub på 7 ml.

In English: One of the two lipglosses that are released with the IsaDora fall collection Paradox is called Diva red and is a deep red with cool undertones and a creme finish. It has got a square tube and a traditional doe foot applicator, and just as IsaDoras other Moisturizing lip gloss, Diva red contains jojoba oil which is moisturizing. It glides onto the lips smoothly and is highly pigmented – I basically got full coverage in one thin coat and only had to apply a bit extra in the middle of the lip. Not as pigmented as a liquid lipstick, but very pigmented for being a lipgloss. It’s soft and smooth on the lips without being sticky, and it doesn’t bleed from the lips. Like, like, like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

9 comments to IsaDora Diva red Moisturizing lip gloss

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>