Dior Grége Rouge Dior nude lipstick

Under hösten lanserar Dior en helt ny serie för en vacker, naturlig makeup som kallas “New nude”. I serien ingår bland annat ett nytt läppstift, Rouge Dior nude, i 9 nyanser som beskrivs som “ett rouge för läpparna” som ska smälta samman med läpparna och framhäva den perfekta basen. En av de nio färgerna är nudenyansen Grége.


dior grége rouge dior nude lipstickLäppstiften kommer i den klassiska fyrkantiga metallicblå hylsan med Dior-loggan inpräntat i stiftet. Grége är en perfekt MLBB-nyans på mig, det syns att jag bär läppstift men färgen är väldigt, väldigt diskret och passar i princip till allt. Stiftet är mjukt, glider på som smör, och känns återfuktande och lite glossigt på läpparna. Ett perfekt läppstift då man vill bära något på läpparna, men inte vill framhäva dom för mycket.


grégeGrége och de andra 8 nyanserna av Rouge Dior nude lipstick landar i butik under september månad och kommer att kosta runt 350 kr/st. Inte det billigaste läppstiftet i stada, men är du ute efter ett riktigt användbart och smickrande läppstift som är precis hur skönt som helst på läpparna, samtidigt som det ser perfekt ut och passar till allt så är det väl värt att spana in.

In English: This fall, Dior launches a new series for a beautiful, natural makeup called “New nude”. One of the products in the series is a new lipstick, Rouge dior nude, in 9 shades that are described as a “blush for lips” that are formulated to melt into the lips and accentuate the perfect base. One of the nine shades is nude Grége. The lipsticks comes in the classic square metallic blue tube with the Dior logo stamped into the lipstick. Grége is a perfect MLBB shade on me, you can tell that I wear a lipstick but the shade is very discrete, utterly flattering and goes with basically everything. The lipstick is soft, applies like butter and feels moisturizing and a bit glossy on the lips. It’s not the cheapest on the market, but if you’re looking for a very useable and flattering shade of lipstick that looks perfect on the lips, is very comfortable to wear and goes with everything, it’s well worth checking out.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Dior Grége Rouge Dior nude lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>