China Glaze Love’s a beach

Neonlack är verkligen sommar för mig, och inget är faktiskt snyggare än neonrosa, hur mycket jag än må älska orange, gult, grönt och koraller. Love’s a beach heter det varmtonade rosa neonlacket ur China Glazes sommarkollektion Summer neons.

Jag har flera neonrosa lack i min samling, men inget är som detta. Det här är betydligt varmare och mörkare än alla andra neonrosa lack jag har, och dessutom innehåller det små små skimmerpartiklar som framträder i direkt solljus, som jag tyvärr inte lyckades fånga på mina bilder. Tyvärr är även nyansen dödligt svårt att fånga på bild, eftersom färgen är så intensiv så går kameran bananas och vägrar fånga det sanningsenligt i digital form, ni får helt enkelt föreställa er det ännu mer självlysande. Tre lager räckte för full täckning, och för att vara ett neonlack så var formulan faktiskt riktigt trevlig att jobba med. Jag använde Essie nourish me som underlack och Seche vite som överlack.


love's a beach


love's a beach1


love's a beach2


love's a beach3In English: I have several neon pinks in my polish collection, but none is like Love’s a beach from China Glaze’s summer collection Summer neons. It’s way warmer and darker than the other neon pinks I own, and it has also got teeny tiny shimmer particles that pops out in direct sunlight, which I didn’t manage to catch in pictures. Unfortunately, the shade is also so insanely bright that it’s very very difficult to capture in pictures, so you have to imagine it even more luminous. The formula was actually good for being a neon, and I did three coats for full coverage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to China Glaze Love’s a beach

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>