Sleek makeup Peach shimmer Glo Face & body highlighter

Glo Face & body highlighter från Sleek makeup är ett lysterpuder bestående av 5 ränder i olika kompletterade nyanser i samma dosa. Pudret kommer i tre nyanskombinationer i matta, svarta plastdosor med spegel i locket, en av dom heter Peach shimmer.


sleek makeup peach shimmer glo face & body highlighter


sleek makeup peach shimmer glo face & body highlighter1Pudret kan användas både på kropp och ansikte och ska ge huden en skimrig, naturligt “glowig” och solkysst look. Peach shimmer består av ränder i pärlemovitt, gammelrosa, brunt, persika och persikorosa, vill man använda pudret runt ögonen så är ränderna tillräckligt breda för att man ska kunna plocka upp färgerna var för sig på en ögonskuggspensel, men vill man få upp det på en rougeborste så blir det bäst om man blandar färgerna som då blir en gyllene lyster med lite rosa undertoner.


sleek makeup peach shimmer glo face & body highlighter2


sleek makeup peach shimmer glo face & body highlighter swatch1
Ränderna var för sig


sleek makeup peach shimmer glo face & body highlighter swatch
Mixat på hudenJag gillar verkligen texturen och finishen på det här pudret, det är finmalet, mjukt och ger jättefin glow utan att vara pudrig eller för metallisk. Och detta till ett riktigt bra pris, dessutom. Gillar du guldfärgade highlighters och skira, skimriga ögonskuggor så bör du definitivt spana in Peach shimmer! Sleeks Glo Face & body highlighter kostar €10 för en dosa innehållandes 9 gram och finns att klicka hem hos Sleekmakeup.com.

In English: Glo Face & Body highlighter from Sleek makeup is a highlighter powder consisting of 5 strips of complimentary shades in the same matte, black compact. One of them is Peach shimmer and has strips of pearl, beige pink, brown, peach and peachy pink and can be used on both face and body for a shimmery, naturally glowy and sunkissed look. If you want to use the powder around the eyes, the strips are wide enough to pick up the shades separately on an eyeshadow brush, but if you want to pick it up on a blush brush, you need to apply it blended and then it appears a shimmery gold with a bit of pink undertones. I really like the texture and finish of this powder, it’s finely milled, soft and gives a pretty glow without being powdery or too metallic. And at a great price, too. If you love golden highlighters and sheer, shimmery eyeshadows, you should really check out Peach shimmer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Sleek makeup Peach shimmer Glo Face & body highlighter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>