Apoliva Vildhallon läppglans

Apotekets egna skönhetsmärke Apoliva har ett gäng läppglans i sitt sminksortiment. Ett av dessa heter Vildhallon och är dovt bärfärgat med diskret skimmer.


apoliva vildhallon1Apoliva läppglans är ett mjukgörande läppglans med solrosolja och vitamin E som ska vårda läpparna samtidigt som de får glans. De kommer i runda tuber med klassiska snedställda filtapplikatorer och är fria från både parfym och konserveringsmedel, och känns mjuka, sköna och oklistriga på läpparna.


vildhallonGillar du mjuka och sköna läppglans som ser naturliga ut på läpparna så tror jag absolut att du kommer gilla Vildhallon. Mina läppar får en lite djupare nyans än vad de är i verkligheten och ser liksom naturligt “bitna” ut utan att glosset varken drar för mycket mot rött eller mot brunt. Jag tycker däremot att det är lite trist att det är oparfymerat, det gör nämligen att det smakar och doftar lite “plastigt” istället. Apolivas läppglans kostar 99 kr/st för en generös tub på 9 ml och finns att köpa hos Apoteket AB.

In English: Lipgloss Vildhallon from the Swedish pharmacy chain store Apoteket AB’s beauty and makeup line Apoliva is a natural berry with a discrete shimmer. It has got a softening formula with sunflower oil and vitamin E, and is free from both preservatives and perfume. It’s soft and smooth on the lips without being sticky at all, and the shade looks very natural on my lips, like a “bitten” shade without being too red or brown. I do think it’s a bit of a shame that it’s scent free though, because it has quite a strong plastic-y scent and smell.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>