China Glaze Ride the waves

Ride the waves från China Glazes sommarkollektion Summer neons är ett av lacken i kollektionen som faktiskt inte är ett neonlack.  Här har vi istället en djup, klar kleinblå med jellyfinish.

Det ser ut som att jag har jättemycket VNL (=visible nail line) på bilderna, men i verkligheten syntes det i princip inte alls. Lite VNL får man ju räkna med när man lackar med jellylack, men av någon anledning syns det alltid mer på bild än vad det gör i verkligheten… I alla fall, formulan var tunn och lättlackad, precis som jellysar brukar bete sig. Det torkar till en lite halvmatt gummiaktig finish om man inte använder topplack som jag gjorde. Ett riktigt fint sommarlack, det här gillar jag massor! Jag använde Essie grow stronger som underlack och Seche vite som överlack.


ride the waves


ride the waves1


ride the waves2


ride the waves3In English: One of the non-neons from the China Glaze summer collection Summer neons is the deep, klein blue Ride the waves which has got a jelly finish. It looks like I have a lot of VNL, but in real life it didn’t show up near as much. The formula was thin and easy to work with, just as jellies usually perform, and it dries to a semi-matte rubbery finish if you don’t use a top coat like I did. A very pretty summer polish, like it a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

15 comments to China Glaze Ride the waves

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>