bareMinerals The grand finale Ready eyeshadow duo

Äntligen sverigelanserar bareMinerals sitt pressade mineralsminkssortiment Ready! En av produkterna i sortimentet är en ögonskuggsduo som finns i 8 färgkombinationer som kommer i en matt fyrkantig dosa med “gummikänsla” med en medföljande skumgummiapplikator. En av dessa heter The grand finale och består av den guldgula skuggan Standing o och den blåa skuggan Climax.


bare minerals ready the grand finale duo 2.0 eyeshadow


bare minerals ready the grand finale duo 2.0 eyeshadow1bareMinerals pressade makeup är kallpressad med hjälp av en kombination av mineralrika alger och tång, kallpressade oljor och naturliga pigment för att få en så pass ren och naturlig produkt som möjligt utan syntetiska tillsatser. Just ögonskuggorna ska även ha en avsvällande/dränerande och mjukgörande effekt på den känsliga huden runt ögonen med hjälp av gurkörtsolja och koffein.


bare minerals ready the grand finale duo 2.0 eyeshadow2
Standing O, Climax


bare minerals ready the grand finale duo 2.0 eyeshadow swatch
Standing O, ClimaxBåde Standing o och Climax är mjuka, krämiga, härligt lättarbetade skuggor med hög pigmentering och en fantastiskt fin lyster som man bara kan få från mineralögonskuggor. Ni som gillar finishen hos lösa mineralögonskuggor men tycker de är lite knepiga att jobba med på grund av att de kräver en klistrig bas – spana in dessa. En lite udda färgkombination kan tänkas, men de är riktigt snygga tillsammans på ögonlocket eller med Standing o på ögonlocket och Climax längs nedre fransraden! Eyeshadow duo innehåller totalt 2 gram ögonskugga och blir din för 285 kr.

In English: bareMinerals recently launched their pressed mineral makeup range Ready. The Ready products are cold pressed using a combination of algae and seaweed, cold pressed oils and natural pigments for a product free from synthetic ingredients. One of the products in the range is Eyeshadow duo, which comes in 8 colour combinations in a black rubbery square compact with an accompanying applicator, these also contain cucumber and caffeine to reduce puffiness and add antioxidant protection for a softer, smoother, revitalized eye area. One of the duos is called The grand finale and consists of the yellow gold eyeshadow Standing O, and the dark blue eyeshadow Climax. Both are soft, creamy, easy to apply and highly pigmented with the characteristic mineral eyeshadow glow without the fuss of having to use a sticky base to make sure it adheres to the skin. A bit of an odd colour combination some might think, but they are really gorgeous together on the lid or with Standing O on the lid and Climax along the lower lash line!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to bareMinerals The grand finale Ready eyeshadow duo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>