Pürminerals Polynesian pink blush

I sitt sortiment med pressade mineralprodukter har Pürminerals bland annat fem rouge. Ett av dom är Polynesian pink, som är varmtonat rosa med massor av guldskimmer.


pürminerals polynesian pink blush


pürminerals polynesian pink blush1Rougen kommer i en grå plastdosa med genomskinligt lock och ett smart “lönnfack” i botten med medföljande pensel och spegel – hur smart? Penseln är inte den bästa, men den funkar helt klart i nödsituationer och då är den lilla spegeln även helt suverän.


pürminerals polynesian pink blush2
Det undre facket med spegel och borste


pürminerals polynesian pink blush3


pürminerals polynesian pink blush swatch


pürminerals polynesian pink blush swatch cheeks
Polynesian pink på kindernaJag föll som en fura så fort jag såg det här rouget i sin dosa, och jag blev inte besviken när jag applicerade det på huden. En härlig, intensiv persikorosa med guldskimmer som ger lyster, men inte är frostigt eller glittrigt och är finmalet, lätt att applicera och högpigmenterat. Hur fint som helst! Pürminerals rouge kostar 200 kr/st, en lista över samtliga återförsäljare av märket hittar ni här.


In English: Pürminerals has got five blushes in their range. One of them is Polynesian pink, a warm pink with lots of gold shimmer. The blushes comes in a grey plastic compact with a clear lid and a clever bottom compartment containing a brush and a mirror. The brush isn’t the best, but it works in emergency situations and then the small mirror is perfect as well. I instantly fell for this blush as soon as I saw it, and I wasn’t disappointed when I applied it on the skin. A lush, intense peachy pink with a golden shimmer that gives lustre but without being frosty or glittery, and it applies smoothly on the skin. Love!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to Pürminerals Polynesian pink blush

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>