ManGlaze The Death Tar

Min första NOTD här på bloggen! Ni får ha överseende med att jag inte tar lika bra nagelbilder som de riktiga nagellacksfantasterna… Appliceringen av lacket är lite knackig med eftersom jag gjorde det efter ett 10-timmars arbetspass och 2 glas vin, men jag var så sugen på att få det här lacket på naglarna!

The death tar är ett matt lack, fullspäckat med diskret skimmer. Det ser nästan ut som läder på naglarna, vilket tyvärr är rätt svårt att fånga på bild. Jag har målat två tunna lager. Lacket ser blankt ut vid applicering, men torkar snabbt till en matt finish. Jag gillar lack med snabb torktid eftersom jag är otålig och alltid lyckas paja lacket på något vänster under tiden jag låter det torka =P Ett väldigt läckert, vackert och speciellt lack som jag tycker att alla borde ha i sin samling! Imorgon byter jag nog till fuggen ugly, det grå lacket från ManGlaze! Jag har saknat att ha nagellack, jag får ju som bekant inte ha det på jobbet men jag tror jag ska börja lacka naglarna mer när jag är ledig och försöka utöka lacksamlingen lite!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>