Relansering för Pantene i Sverige

Minns ni hårvårdsmärket Pantene? Jag minns ärligt talat inte när de försvann från den svenska marknaden, men som ett av världens största hårvårdsmärken gör de nu intåg igen och bjöd igår in till mingel i Meeting Rooms lokaler i Stockholm för att fira detta. Jag tog sällskap med fina Frida, Delinda och Tindra.


5


4
Det bjöds på drinkar, juicer, wraps, nötter och frukt


“How’s your hair?” var kvällens ledord, vi utsätter vårt hår för både det ena och det andra med värmestyling, färgning och annat slitage som även kommer inifrån, som t.ex. stress, alkohol och bristfällig kost. Ett vackert, hälsosamt hår är resultatet av en balans mellan bra hårvård och hur vi lever vårt liv, och detta har Pantene tagit fasta på när de har utvecklat sina hårprodukter, tillsammans med filosofin att schysst hårvård inte ska behöva kosta skjortan. Sortimentet som landar här i Sverige kommer bestå av tre serier för att passa alla hårtyper: Normalt/tjockt hår, färgat hår och fint hår och kommer att finnas att köpa i butik från och med september.


1
Normalt/tjockt hår


2
Färgat hår


3
Fint hårDet var ett typiskt mingelevent där det inte hölls en speciellt lång presentation utan fokus låg på själva mingelupplevelsen, på plats fanns hårstylisten Dejan Cekanovic som tillsammans med sina två kollegor erbjöd snabbstyling av håret för alla som ville. Det var verkligen spännande att se Dejan arbeta och berätta hur han gör, för ofta har han ingen direkt plan utan bara jobbar på och se hur det slutar. Hans gyllene regel är att aldrig använda hårspray förrän man är helt klar med stylingen, och jag fick en intressant asymmetrisk och lite rufsig updo av hans kollega.


6
Dejan gör en improviserad uppsättning lika bekymmerslöst som en annan brer frukostmackan


8
Stylinghörnan


7
Frida får fint fluff i sin snygga bob


9
Jag kände mig lite som prinsessan Leia på speedJag hade en jättetrevlig kväll och fick även med mig lite produkter hem för färgat hår, så här ska testas – det var länge sedan något från Pantene stod i min dusch! Vill du också testa Pantene före alla andra? Registrera dig här så får du ett personligt produktskick hemskickat helt gratis. Vad har ni för erfarenheter av Pantenes produkter?

In English: Went to a mingle event with Pantene yesterday to celebrate their relaunch in Sweden. The lead words were “How’s your hair?”, our hair lives through a lot with all the heat styling and dying, but also damage that comes from within like stress, alcohol and bad food habits. A beautiful, healthy hair is a result from a balance between good hair care and how we live our lives, and Pantene has taken this into consideration when developing their products that are made to deliver great results without being too expensive. It was a typical mingle event with focus on the mingle experience more on the presentation, but we also got the opportunity to get a quick styling by hair stylist Dejan Cekanovic and his colleagues – I got a funky asymmetrical and messy updo. Excited to try out the products, it was a long time since I had Pantene products in my shower!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

21 comments to Relansering för Pantene i Sverige

 • Jag använde bara Pantene när jag bodde i USA och mitt hår har aldrig varit bättre 🙂

 • Ditt hår var helt fantastiskt! Så vill jag se ut, jämt! 😀

 • Erica

  De slutade sälja Pantene i Sverige efter några “katastrof-händelser” då folk började tappa håret (tror detta hände främst i USA dock)… Detta var tydligen pga silikonerna. Om det var en dålig variant av silikoner, alldeles för mycket av dem, eller om det var schampot som inte kunde lösa upp dem ordentligt vet jag inte. De allra flesta vittnar om att håret blev HELT fantastiskt av Pantene, men silikonerna byggdes upp och tillslut kunde håret bli strävt och ett enda trassel, och hårsäckarna kunde täppas till så man började tappa håret. Vet inte om detta hände särskilt många, men tillräckligt mycket för att de skulle sluta sälja.

  Gissningsvis har de dock förbättrat formulan nåt enormt efter det, annars skulle de väl inte finnas kvar… 🙂 Det är dock inte aktuellt för mig att prova då jag undviker silikoner.

 • Elin

  Åh , jag minns inte när Pantene fanns i Sverige men när vi åker på dagsturer till Tyskland köper jag alltid ett par flaskor. Det är mitt favoritshampoo, luktar så himla gott, typ saffran.
  Om det är samma formula som det jag köper i Tyskland blir jag överlycklig!!!

 • Vad lustigt, Pantene finns fortfarande kvar på den danska marknaden och har gjort så så länge jag minns. Det är inget för mig dock, tycker inte deras produkter ger mitt hår nog.

  • purity

   Verkar vara många som har handlat pantene t.ex. i Tyskland under tiden det inte har funnits här, undrar varför dom drog tillbaka det i Sverige men inte andra delar av Europa…

 • Måste man betala frakt på gratis-kitet tro?

 • Känner igen märken från när jag bodde i Ryssland. Som barn gillade jag produkter, men det va så länge sen så jag vågar inte stå för det:)

 • Helena

  Gud vad roligt! Jag reggade mig med en gång! Blir alldeles nostalgisk av Pantene eftersom en kille jag träffade när jag skulle ta körkort 1994 (ja, jag är urgammal ;-D) använde det schampot. Jag hoppas ju i smyg att det ska dofta likadant och att jag varje gång jag tvättar håret ska bli 19 igen :-D.

 • Lina

  Jag ääälskar det! Köper alltid om jag är i USA eller Finland. Toppen produkter som jag verkligen saknat.

 • sandra

  Hej! är så himla glad att det finns pantene igen,det funkar så bra för mitt hår jag är från sydamerika och den är super!
  Min fråga är vart kan jag köpa produkten? har inte sett den någonstans.
  tack

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>