Rapsodine Ekoraps Body oil

Jag älskar att använda kroppsoljor som återfuktare på sommaren, det ger huden en alldeles speciell lyster och mjukhet och får även brännan att se lite extra snygg ut. Rapsodine Ekoraps Body oil är en återfuktande kroppsolja som ska skydda och mjukgöra huden med ekologiskt certifierad svensk kallpressad rapsolja och havtornsolja.


rapsodine ekoraps body oilEkoraps Body Oil kommer i en hög glasflaska med skruvkork och plastlock med ett hål i, vilket kanske inte är den mest praktiska förpackningen, men den ser riktigt snygg och lyxig ut. Oljan appliceras genom att man vänder flaskan uppochner och “duttar” ut olja antingen direkt på huden där den ska appliceras eller i handflatan. Rapsodine rekommenderar att oljan appliceras på nyduschad fuktig hud för bästa absorption, men kan även appliceras på torr hud och även i håret som en hårinpackning.


rapsodine ekoraps body oil1Oljan har den klassiska Rapsodine-doften och har en härlig, mjuk konsistens som absorberas snabbt av huden som efteråt känns sidenmjuk, lugnad och får en fin lyster. Jag har framförallt använt den på armar och ben, men även på fötterna där den gör ett fantastiskt jobb med att mjuka upp och ge fukt till torr hud. Gillas skarpt! Rapsodine Ekoraps Body oil kostar 249 kr för en flaska på 100 ml och finns att köpa hos utvalda återförsäljare samt hos Rapsodine.se.

In English: Love this body oil from Swedish produced brand Rapsodine. It has got a lush, smooth consistency that is quickly absorbed by the skin and leaves it soft, soothed and glowy – a perfect tan enhancer! I’ve mostly used it on my arms and legs, but also on my feet where it does a fantastic job softening and moisturizing dry skin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Rapsodine Ekoraps Body oil

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>