Pressvisning: Unite

Idag bjöd salongshårvårdsmärket Unite in till presslunch och Sverigelansering på Amerikanska ambassanden i Stockholm. Det bjöds på grill-barbeque, dryck och världens sötaste små morotsmuffins, och på plats dagen till ära var Unites två grundare på plats för att introducera oss till märket.


1


3
På amerikanska ambassaden är det metalldetektor, väskröntgen och besökskort som gäller


4
Bästa. Maten. Ever!


9
Söta mini-morotsmuffinsUnite grundades 2004 i USA, och tanken bakom märket är att det ska vara ett “premium boutique brand” som jobbar nära modeindustrin, men även utbilda sina frisörkunder inom bland annat klippning, styling, trender och frisyrfoto. En stor del av presentationen vigdes åt att prata om alla tidningar och kändisar (bland annat Kim Kardashian och Eva Longoria) som gillar märket, som har vuxit sig riktigt stort framförallt i USA, Kanada, Storbritannien och Australien. Märket är även PETA-certifierat och har en egen välgörenhetsfond där pengar doneras till förmån till djur och barn, vilket jag tycker är himla fint.


8
Unites grundare och ägare, Andrew Dale, introducerade oss till märketProduktserien består i dagsläget av 33 produkter med både hårvårdsprodukter och stylingprodukter i grymt snygga och stilrena flaskor och tuber. Hårvårdsprodukterna är indelade i tre serier: Volumizing, Moisturizing och Smoothing, som alla innehåller extrakt från moringafrö, som är en färginkapslande antioxidant, och Botanisil, som är ett naturligt silikonkomplex som är färginkapslande och reducerar tiden det tar att föna håret med 25%, samtidigt som det agerar värmeskydd. Samtliga hårvårdsprodukter är fria från DEA, MEA, sulfater, parabener och natriumklorid för att vara så skonsamma som möjligt mot håret.


2


7


6


5Stylingsortimentet innehåller även det ett par spännande produkter, bland annat GO365 hairspray som ger lätt, medium eller stark hållbarhet beroende på hur du vrider munstycket, volympudret EXPANDA Dust, hårkrämen SECOND Day som ger en “dagen efter tvätt”-look till håret, BOING Curling cream som ger mjuka, studsiga lockar, och LAZER straight relaxing fluid som hjälper till att göra håret rakt och bli av med frizzighet. Nyligen lanserades även Luxury-serien, som hittills består av två håroljor med arganolja men som i september kommer kompletteras med schampo och balsam med arganolja, krossad vit pärla och vit honung på ingredienslistan.


10


11
Balla flät-frisyrenVi bjöds även på en visning av styling gjord med Unites produkter på fyra av tjejerna från Top Model Sverige. Mina favoriter var den korta pagen och den komplicerade flätfrisyren! Med oss hem fick vi tre produktprover som ska testas snarast. Märket håller just nu på att lanseras på utvalda frisörsalonger runt om i Stockholm och produkterna ligger på priser mellan 295-345 kr/st. Har ni hört talas om Unite förut? Är det ett märke ni är nyfikna på?

In English: Went to a lovely press lunch today at the American embassy to hear more about the hair salon brand Unite that is now being launched in Sweden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Pressvisning: Unite

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>