Månadens produkt – Maj 2012

mp maj12


Det är vår, med gräns på försommar, och antalet soltimmar bara ökar och ökar för varje dag. Något som gör sig extra bra i solens strålar är holografiska nagellack, som inte är extremt överrepresenterade på den svenska marknaden, så därför blev jag himla glad när Depend lanserade sin variant under vecka 21. Verkligen superfina och jag har svårt att välja vilket som är min favorit – månadens produkt maj 2012!


månadens produkt maj


Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?


In English: Summer is almost here, and the sun is being present more and more for each day that pass. Holographic nail polishes look their best in direct sunlight, so I’m extra happy this month that Depend finally have launched their holographic nail polish collection. Have you found a favourite product this month?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Månadens produkt – Maj 2012

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>