Tävling: Vinn Rapsodine Ekoraps Body oil

En kroppsolja är perfekt på sommaren för att återfukta huden och framhäva den solkyssta färgen på huden lite extra, så jag tänkte ge en av er läsare chansen att kamma hem en flaska av härliga, lyxiga Ekoraps Body oil från svenska märket Rapsodine.För att vara med och tävla behöver du göra följande:

Lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar om ditt bästa skönhetstips för sommaren. Det kan vara en produkt, en håruppsättning, en sminkteknik, en doft… Vad som helst som har med sommaren och något skönhetsrelaterat att göra! Endast en kommentar per person, tack. Var noga med att lämna en giltig e-postadress med din kommentar.


Tävlingen avslutas lördagen den 26 maj 2012 klockan 23.59, och bland er som är med och tävlar drar jag en vinnare med hjälp av en slumptalsgenerator. Vinnaren presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är den här gången öppen för läsare som är bosatta i Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Lycka till!


In English: This is a giveaway open to readers living in Sweden only.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

48 comments to Tävling: Vinn Rapsodine Ekoraps Body oil

 • Jag måste slå ett slag för det enkla här i livet. Med ett smått rufsigt hår, ett knalligt läppstift och lite mascara kommer man så långt. Det är min återkommande sommar-look som jag haft i ex antal år nu. Mina favoriter under sommaren är Viva la divas läppstift som ger snygg färg och inte gör ett stort hål i plånboken.

 • Johanna/Baraneon

  Less is more är ett hett tips för sommaren. Bronzer, lite concealer, rufsigt hår och glöm inte solskyddet!

 • Sofia

  Rufsiga beach waves är alltid snyggt på stranden! Min favvo doft är Escadas “Thai Sunset”, luktar sjukt somrigt och gott! Och sen så ska man aldrig glömma solskyddet 😉

 • Kan inte tillräckligt betona vikten av solskydd. Vill man inte ha pigmentfläckar och rynkor i förtid så måste man!

 • Lax

  Jag ser till att bara få så mycket färg som möjligt i ansiktet, för att sedan ha på massor av highligt. Förutom det så har jag massor av blommor i håret, det livar upp de tråkigaste dagarna.

 • Färg! På naglar, på ögon, på läppar och på kläder. Sommaren är en färgglad tid på året. Ös på bara!

 • Mitt allra bästa sommar-beauty tips är absolut en slarvig håruppsättning tillsammans med en snygg naturlig bränna! På sommaren tycker jag inte ens att smink behövs, det ter sig inte bra i värmen. Så, en slarvig uppsättning i form av en fläta eller en tofs ser fräscht och somrigt ut!

 • Marie

  Skrubba kroppen innan solning ger fin färg. En enkel hemmagjord skrubb, som är både billig och helt naturlig! 1 dl socker och 1 dl solros/raps olja blandas i en burk eller flaska, KLART! Skrubba kroppen med detta innan du går in i duschen.

 • Sanna

  Body lotion med skimmer i på benen, supersnygt till bruna ben.

 • Ellen

  Mitt absolut bästa tips inför sommaren är att färga ögonfransar och ögonbryn!
  Så skönt att slippa oroa sig över rinnig mascara eller “bortsmälta” ögonbryn när hettan är som värst och poolen kallar 🙂

 • AnnaKaize

  Färga fransarna och brynen så slipper du mascarakladd (ser att det står i kommentaren innan. Typiskt) slösa med spf och skydda även håret från solskador. Njuuuut av värmen 🙂

 • Det är inte så mycket i skönhetsväg som jag använder på sommarn förutom massa body splash! Helst i någon fräsh sommar doft som kokos 🙂

 • Bea

  Färg på läpparna helst korallfärgat som blir så snyggt till brännan. Tips MACs Vegas Volt – löve it!

 • Therese Nymans

  Jag brukar färga ögonfransarna, så kan jag gå naturlig och osminkad utan att känna mig helg färglös kring ögonen. Praktiskt också om man tar ett oplanerat (ofrivilligt) dopp – man slipper mascara som rinner ner i ansiktet.

 • Therese

  Var ute och var glad! Och kanske lite concealer puder och vattenfast mascara 😉

 • tova

  Det absolut bästa måste väll ändå vara att smörja sig med solskydds kräm? ! 🙂

 • Min favorithårgrej att göra på sommaren är att svepa en snygg sjal runt huvudet. Gärna ljus så blir man inte så varm heller! En enkel turban eller mer genomtänkta uppsättningar – variationen är oändlig, för att inte tala om variationen på sjalar! Dessutom så är det det perekta solskyddet för håret eller bara bra för att hålla det ur vägen. Om man känner att man börjar få solsting ändå kan man ju bara dränka sjalen i kallt vatten och svepa på den igen. Perfekt!

 • Gabriella Stertman

  Vattenfast mascara, då är du alltid redo för bad, vattenkrig, sommarregn och att det blir varmt & svettigt utan att mascaran rinner, brun mascara är ett alternativ för met naturlig look. Sen en riktig beautysecret är att skrubba lår och rumpa (även resten av kroppen) med kaffesump. Det finns inget bättre! Då snackar vi babymjuk hy! Låter det konstigt? Testa på armbågar och händer över handfatet först så kommer du garanterat att ta med det in i duschen nästa gång! Nån droppe olja i gör även susen 🙂

 • Linn

  Min bästa skönhetstips för sommaren är att svettas! Det rensar ut alla gifter och efteråt känner man dig då mycket fräschare 🙂

 • Oh, det är så mycket som man gör annorlunda på sommaren än på vintern. Men man vill inte ha för mycket smink på sig när det är varmt, så satsa på en bra vattenfast mascara och fräscha läppar! Absolut viktigast är ju solskydd.

 • Linda

  Eyeliner i någon knallig färg 🙂 finns ju i vattenfast vilket är super på sommaren och så enkelt och snyggt men ändå effektfullt 🙂

 • Att använda en mineralfoundation istället för vanlig. Ser mycket mer naturligt ut, blir inte kakigt och sitter bra. Bara för att täcka de värsta rodnaderna lixom, för mycket smink på sommaren går fetbort 😉

 • Martine

  Har tre saker jag går efter på sommaren. 1: För jösse namn, använd solskydd! (tjatar på alla i min närhet på detta)
  2: Färg! Vad är sommaren utan något färgglad, antingen smink eller klädsel
  3: Less is more – på sommaren är det bättre att ha så lite smink som möjligt, speciellt foundation då det ofta blir fult och obekvämt på varma dagar.

 • Solskydd! En blekfis som jag måste ha minst solskyddsfaktor 25, alla borde ha någon typ av solskydd i alla fall!

 • Jessica

  Stark färg på naglar och läppar och neutralt på resten, lite concealer, böjda ögonfransar med mascara och lite bronzer, och dom dagar man känner för att piffa upp sig lite mer kan man lägga på en tunn eyelinervinge, känner mig aldrig snyggare än då!

 • MItt bästa tips är knalliga nagellack, dom sitter kvar trots bad;)

 • Linda T

  Sola långsamt! Kasta dig inte ut i solen utan solskydd i fyra timmar i sträck, utan börja med högt SPF och kortare stunder för att sedan öka solstunderna. Det är bättre för huden, minskar risken för brännskador och gör att färgen håller bättre!

 • Tessan

  Mitt tips är att göra en pedikyr,peela fötterna,fila naglarna och på med ett snyggt lack så att fötterna blir fräscha igen 🙂

 • Mitt allra bästa tips till sommaren är att låta håret vara! Alltså ingen färgning, inga onödiga frisyrer eller för mycket produkter. Låt det vara som det är, det blir så vackert på sommaren, och mår framför allt mycket bättre av att få vara som det är.

 • Linnéa

  Jag måste gå med mamma-tipset här – solskydd! Det är ett skönhetstips som inte bara är bra för stunden utan för lång tid framöver. Det är inte värt att förstöra huden, och kanske till och med bli sjuk, för en snygg bränna. Speciellt inte idag när det finns så många bra fejkmetoder 😉

 • Johanna

  På sommaren byter jag ut min dagcreme mot Vichys Capital Soleil spf 50. Den luktar gott och blir varken glansig eller vit på huden. Till det markerar jag mina ögonbryn och drar på ett läppstift i någon glad färg som drar åt rosa eller korall. Huden lämnar jag som den är – det känns fräschast när man ska vistas i solen.

 • Mia

  Jag använder ett mer varmtonat bronzepuder på sommaren för en naturlig bränna, och det gör större skillnad än man tror! 🙂

 • Herregud så många bra tips alla har gett! Men något som är typiskt mig på sommaren det är att sätta blommor ihåret. Det gör verkligen ALLT på en sommar-outfit. Jag tycker man ska se så naturlig ut som möjligt. Hittar man inga riktiga blommor finns det att köpa tyg blommor på H&M eller någon annan klädes/smyckes butik. Tack för mig 😀

 • Linda T

  PÅ sommaren älskar jag att fläta håret. Jag gör en fiskbensfläta som går på ena sidan huvudet. Därefter så viker jag in änden under flätan och fäster den med en gumminsnodd eller en pinnål. Sedan dekorerar jag med en klämma med blommor eller ett festligt armband.

 • Elin

  jag färga ögonbrynen och ögonfransarna under sommaren och sedan bilr det vaxning av benen. på så sätt har jag mer tid att tillbringa ute i solen:)

 • Johanna S

  Mitt skönhetstips är att vara sig själv 🙂 Folk är för dåliga på att ta hand om sig själva och försöker leva upp till ideal som alla andra sätter. Tex, solar man inte och blir brun så är man “sjuk och blek”, hur kul är nu det att höra hela tiden fastän man själv är nöjd? Så tjejer o killar, lev livet istället för att bry er om alla andra, för då mår man bra och det syns på utsidan 🙂

  ps. självklart ska man inte glömma solskydd, både på huden och i håret! Vår bleka skandinaviska hy är inte gjord för att grillas i solen 🙂

 • Linnéa Johansson

  Jag skippar foundation helt och kör som mest på en lätt färgad dagkräm, oftast helt utan.
  Markerar brynen lite lätt, kör less is more även med mascaran, sen låter jag läpparna bli center of attention.
  Jag ser till att sockerskrubba och återfukta dem ofta och sen blir det mycket knalliga färger!

  Jag gillar att man får se mina fräknar men ändå är lite piffig och läppstift får mig alltid att känna mig sjukt snygg! 🙂

 • Emely

  Härlig tävling!
  Vi vill ju alla visa våra snygga spiror i sommar så mitt råd är att VAXA BENEN. En vaxning är absolut inte så smärtsamt som alla säger, visst gör det ont men whatever.En vaxning håller betydligt bättre och längre så då slipper du tänka på att raka benen var och varannan dag och oroa dig för att hårstråna dyker upp precis när du rakat dig. En vaxning är mycket skonsammare mot din hy. Jag hyllar vaxning i alla dess former!

 • Veronica

  Tjoffa ihop en blandning beståendes av olivolja, socker samt skal och saft från en citron. Färgen blir vacker och det doftar gott. Skrubba dig i duschen och efter blir du mjuk som en persika, helt underbaaart! Allt fnuske på kroppen är som bortblåst 🙂

 • Camilla Kindström

  Visst är det fint med långt rufsigt beachhår men ack så jobbigt på varma svettiga sommardagar! Därför älskar jag verkligen ” hårdonuten” , det går snabbt att fixa en snygg frisyr och det fläktar skönare i nacken 🙂

 • Emma

  Älskar att ha matchande starka nagellack på finger- och tånaglar! Speciellt när man har lite solbränd hy. Och sandaler! Isadora South Beach är mitt absoluta sommarlack!

 • Sara

  Lackade tånaglar och en doft (parfym, lotion etc) med kokos i – då känner jag mig sommarfräch.

 • fanny

  så lite smink som möjligt! speciellt hudsmink! man är ändå fräsch på sommarn!! 🙂 sen kan man dock använda vattenfast mascara så den sitter på plats hela dagen!! 🙂 brukar färga fransarna svarta också men det blir alltid lite snyggare med mascara så om man ska på stan eller liknande röstar jag på vattenfast mascara:D

 • Mitt bästa tips är aloe vera. Om man har en tub hemma så har man allt man behöver(i skönhetsväg då:)). Jag använder den som “hårolja”, som bodylotion, mot kliande insektsbet, som hand och fot kräm och mkt mkt mer. Aloe vera gel är ett måste-ha produkt hemma!:)

 • Vilje

  Mitt sommartips är saffranspannkaka med vispgrädde och salmbärssylt på gotländskt vis. Man blir inte snygg av det, men man blir glad och DET blir man snygg av. 🙂

 • Anna

  Kanske ett något tråkigt tips, men spf! För om man slarvar med det så blir det (för tidiga) rynkor, pigmentfläckar och annat tråkigt (typ hudcancer…). Så att alltid, alltid, alltid smörja in sig, det är mitt bästa skönhetstips!

 • MiaHB

  Maffa på med massor av spf, gigantiska solglasögon och ett färgstarkt läppstift t ex MAC Chatterbox så är du redo för sommaren!

 • Isadoras Jelly Kiss Lipstick i färgen Coral Punch är ett perfekt sommarläppstift. Är grymt om man vill gå från vardags till fest på 2 sekunder. Men går helt klart också att användas om man vill ha lite oomph i vardan!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>