IsaDora Magnetic nails

Precis som Depend lanserar även IsaDora en kollektion med magnetlack till sommaren. Precis som Depends lack innehåller dessa lack järnpigment som attraheras av magneter. Lacka ett lager, låt torka en aning, lacka på ett lager till och håll omedelbart magneten över det blöta lacket i ca 15 sekunder och hey presto – ett mönster har bildats i lacket.


magnetic nails10 färger bjuds det på, och fyra olika mönsterlalternativ på magneterna. Lacken kommer med mönstret wave, men man kan även köpa till de tre andra magnetmönstrena separat: diagonal, horizontal och star. Magneterna är stora, större än Depends, och är dessutom fyrkantiga vilket underlättar då man behöver vrida lite på en rund magnet för att få mönster över hela nageln. Dessutom har de en smart och användarvänlig magnet med kant på som gör att man kan vila magneten mot fingret och därmed hålla den stadig utan att riskera att doppa den i lacket, samtidigt som den hålls tillräckligt nära nageln för att det ska bildas ett mönster.


isadora magnetic nails
Gun metal, Chrome on, Steel my heart, Northern light, Opposites attract
Metal mystery, Earth magnet, Iron lady, Magnetic mania, Electric light 


magnetic nails mönster
Star, Diagonal, Horizontal, WaveDepends lack innehåller 5 ml, dessa innehåller 6 ml så det är inte så mycket mer lack du får – men magneterna på dessa är betydligt bättre än Depends och det är kul att det finns flera olika mönster att välja på. Har du redan ett gäng Depend-lack hemma? Jag har testat, och magneterna fungerar lika bra på Depends magnetlack, så vill du ha fler mönster till dina Depend-lack eller tycker att den lilla runda magneten är lite knepig att jobba med så är ett tips att köpa IsaDoras magneter.


magnetic nails swatch
Earth magnet med wave-mönstret, Metal mystery med diagonal-mönstret och Electric light med horizontal-mönstretJag gillar verkligen färgen på några av dessa, framförallt ser Northern light och Steel my heart helt fab ut, me jag gillar även Metal mystery och Earth magnet! Lacken kostar 79 kr/st för, extra mönsterplattor 39 kr/st och finns att köpa hos Kicks från och med denna vecka (i övriga butiker vecka 24). 

In English: Just like Depend, IsaDora launches a collection with magnet polishes for summer. There are 10 shades and 4 different patterns, each polish comes with the wave pattern but you can buy the diagonal, horizontal and star patterns separately. I like these more than Depend’s polishes because of the magnet that is larger, square and has got a nifty ridge that you can lean against your finger for a steady hand without risking to dip it in the wet polish.Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to IsaDora Magnetic nails

 • Melissa

  Hejsan
  Undrar vart man hittar pincetten du har skrivit om?

  • purity

   Hej! Lämna gärna kommentarer till rätt inlägg, är du snäll, det blir så förvirrande annars. Du kan köpa Tweezerman hos NK och utvalda parfymerier.

 • Lite kul att magnetlacken är på tapeten igen, det trodde jag inte. Själv sitter jag hemma med ett lack från L’Oreal och det från Lancôme. Små och osmidiga magneter på de båda, men kul med fler alternativ i butikerna!

 • Kul att du gillar våra nya Magnetic Nails! Ha en riktigt trevlig helg!

 • Cool att Isa Dora hackar på trenden, dock fastnar inte jag för färgerna eller ju en färg gillar Electric light:)

 • Carola

  Hej ! Ville bara framföra att jag tycker att detta med magneticnails va jätte kul och det blir fint MEN just stjärnan blev jag grymt besviken på liknar ju inte alls som på bilden, jag tänkte att det kanske va fel på min men jag har 2 vänner som också har köpt stjärnan och dom va lika besvikna dom också, men som sagt dom andra varianterna va jätte fina har alla, gör man nått fel el. är det fel just på stjärnan blir några streck bara som flyter. ut ser inte bra ut. Tacksam för svar 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>