Recension: Medstop Swiss pharmacy Sun care Brun utan sol

Apotekskedjan Medstop har en egen serie med solskyddsprodukter, Swiss pharmacy Sun care, där bland annat en Brun utan sol ingår. Krämen kan användas på både kropp och ansikte, är ofärgad, har en sötsyrlig doft och innehåller vårdande vitamin E och provitamin B5.


medstop brun utan solSjälva krämen är rätt kladdig och fet, men sjunker ändå in på en helt okej tid. Eftersom den är ofärgad är nog fetheten ett måste, eftersom det annars kan vara svårt att se vart man har applicerat krämen eller inte. Krämen appliceras på rengjord hud, som gärna ska ha skrubbats innan för bästa resultat, och utlovar en naturligt solbrun färg efter några timmar.

Färgen man får av denna BUS är väldigt fin, jämn och naturlig. Den ger en ganska svag solkysst effekt som framträder gradvis efter 6-8 timmar, och resultatet håller i sig bra i 1-2 veckor. Plus för fin färg, lång hållbarhet och färg som framträder snabbt, minus för att krämen är ofärgad, är ganska oljig och fet och att tuben är rätt liten – å andra sidan så är den inte speciellt dyr.

Pris: 65 kr / 100 ml hos Medstop
Betyg: 3,5/5

In English: Pharmacy chain store Medstop has got their own line of sun care products, one of them is their self-tanner that can be used on both face andy body. It’s a non-tinted creme that has got a sweet/juicy scent and contains nourishing vitamin E and pro vitamin B5. The creme is quite rich and oily, but is absorbed by the skin in an OK amount of time. Since it’s not tinted, the richness is probably a must, since it’s difficult otherwise to see where you have applied it. The creme is applied on cleansed skin, and promises a natural sun kissed colour after a couple of hours. The colour you get from this self-tanner is natural, even and non-streaky. It gives a pretty discrete effect that appears gradually within 6-8 hours, and the result lasts for 1-2 weeks. Plus for a nice and long-lasting tint that appears quickly, minus for the long absorption time, the fact that the creme is non-tinted and that the tube is quite small.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>