Recension: Jane Iredale Tantasia

Tantasia från Jane Iredale är en progressiv brun utan sol-produkt för kropp och ansikte, vilket innebär att den solkyssta färgen kommer gradvis efter upprepade appliceringar. Tillsammans med DHA, som ger en omedelbar solkysst färg, tas din egna solbruna färg fram gradvis med hjälp av acetyltyrosine och munkpeppar som stimulerar melaninsyntesen, som dessutom ökar hudens egna naturliga UV-skydd.


Jane iredale tantasiaKrämen är mörkt gyllenbrunt färgad, vilket gör att den är lätt att se vart man har applicerat och dessutom ger en bronzingeffekt, och absorberas snabbt av huden utan att få den att kännas oljig eller fet. Den doftar som apelsinmarmelad i tuben och är helt doftfri när den har sjunkit in i huden, och kan appliceras direkt på rengjord hud då den återfuktar med hjälp av veteprotein. Tantasia ska appliceras dagligen tills önskad färg har uppnåtts, och sedan ca 1 gång/vecka för att underhålla färgen.


tantasia1
Den färgade krämen gör att du ser vart du har smörjt, samtidigt som den ger en bronzingeffektJag är riktigt förtjust i Tantasia, speciellt när det kommer till att BUS:a ansiktet då jag är lite rädd för att det ska bli för mörkt och att det ska bli flammigt. Krämen går snabbt att jobba in i huden, täpper inte till porerna i ansiktet och återfuktar samtidigt som den inte är ett dugg fet. Dock kommer man inte undan den klassiska BUS-doften efter ett par timmar då krämen börjar verka, men jag tycker faktiskt inte den luktar så himla skarpt. Den ger ett naturligt, fint och jämnt resultat som inte blir ett dugg flammigt, både på kropp och i ansiktet, och är perfekt för dig som vill ha kontroll över färgen på din BUS och vill ha ett jämnt, fint och naturligt resultat.

Pris: 355 kr / 124 ml
Betyg: 5/5

In English: Tantaisa from Jane Iredale is a progressive self tanner for face and body, which means that the colour comes gradually from repeated applications. Togehter with DHA, that gives an immediate sunkissed hue, your own tanning colour is enhanced with acetyltyrosine and munk’s pepper that stimulates the melanin synthetis and also boosts the skin’s natural UV protection. The creme is a dark brown shade, which makes it easy to see where you have applied it and it also works as an immediate bronzer. You apply it once a day until you have achieved the desired tanning shade, and then once a week to maintain the colour. The formula is moisturizing without being oily and is quickly absorbed by the skin, and it smells like orange marmalade in the tube. I’m really really fond of it, especially for self tanning my face, where I’m a bit concerned about the results being too dark or appear blotchy. It doesn’t clog my pores, and it moisturizes the skin without being oily or greasy at all. The result is a nice and even tan that can be built up as desired, and the shade is very natural.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Recension: Jane Iredale Tantasia

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>