Recension: Å Body care Brun utan sol

Till sommaren ger Åhléns fyra av sina populäraste Å-produkter en sommarskrud. En av produkterna är Body care Brun utan sol, som kan användas på både ansikte och kropp.

Å Body care Brun utan sol ska ge en jämn, naturlig solbrun färg på bara några timmar. Krämen är färgad åt det rosenbruna hållet och appliceras på väl rengjord, gärna skrubbad hud. Krämen är berikad med vårdande avokadoolja och doftar friskt och fruktigt/blommigt.


å care BUSTrots att krämen är färgad är det lite småknepigt att se vart man har smörjt med den, eftersom färgen är så svag. Det är mycket bättre än en ofärgad kräm, däremot. Den absorberas snabbt av huden men lämnar en oljig hinna efter sig som ligger kvar på huden en stund efteråt, jag antar att detta är avokadooljans förtjänst. Det går dock bra att klä på sig efter en liten stund utan att det kladdar eller blir flammigt på huden. Resultatet blir en fin, naturlig och jämn gyllenbrun färg som framträder gradvis inom 6-8 timmar och sitter bra på plats i 1-2 veckor.

Är du på jakt efter en prisvärd BUS som ger snygg färg och absorberas hyfsat snabbt av huden är denna väl värd att spana in. Dessutom är tuben helt fantastiskt fin och somrig!

Pris: 89 kr / 150 ml hos Åhléns
Betyg:
4/5

In English: This summer edition self-tanner from Swedish chain store Åhléns can be used on both face and body and is supposed to give an even, natural tan in just a couple of hours. The creme is coloured a light rosy brown and is applied on cleansed, preferably exfoliated skin. It’s enriched with nourishing avocado oil and smells fresh and fruity/flowery. Despite the fact that the creme is tinted, it’s a bit difficult to see where you have applied it, since the colour is very faint. It’s way better than a non-tinted creme, though. It’s quickly absorbed by the skin but leaves an oily membrane behind that lasts on the skin for a while, I guess this is because of the avocado oil. It’s fine to get dressed after a while though without staining or leaving the end result blotchy. The result is a nice, natural and even golden brown tint that appears gradually within 6-8 hours and lasts for about 1-2 weeks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

17 comments to Recension: Å Body care Brun utan sol

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>