IsaDora Coral glow & Tropical pink moisturizing lip gloss

Ett genomgående koncept genom hela IsaDoras sommarkollektion Papagayo är att läpprodukterna går ton i ton i rosa och korall. Idag tänkte jag visa er dom två läppglansen som ingår i kollektionen, Coral glow och Tropical pink moisturizing lip gloss.


papagayo moisturizing lipgloss
Tropical pink, Coral glowMoisturizing lip gloss kommer i en fyrkantig läppglanstub med klassisk snedskuren filtapplikator. Glosset är mjukt, oklistrigt och känns återfuktande på läpparna och fritt från doft och smak. Färgerna går att bygga upp i intensitet på läpparna, beroende på hur mycket man applicerar, och glossen glider ut fint och jämnt oavsett om man lägger ett tunt lager eller ett lite tjockare.


papagayo moisturizing lipgloss1
Coral glow, Tropical pink


coral glow lipgloss


tropical pink lipglossFärgen Coral glow är en lite skirare korallorange, medan Tropical pink har lite mer oompfh i sig färgmässigt. Båda är somriga, härliga och hur fina som helst – ska du bara köpa en produkt från den här kollektionen så spana in något av dessa två gloss! Mjuka och härliga dessutom med ordentligt med pigment och sitter bra på läpparna. Det enda jag stör mig på är den snåla applikatorn som kräver många dopp för att få upp tillräckligt med produkt, vilket känns både som slöseri med tid och mindre hygieniskt eftersom man då behöver doppa applikatorn i tuben fler gånger.

Coral glow och Tropical pink moisturizing lip gloss kostar 99 kr/st och finns ute i butik under denna vecka.

In English: If you’re only going to buy one product from the IsaDora summer collection Papagayo, I suggest that you check out the two Moisturizing lip glosses in Coral glow and Tropical pink. The lipgloss is soft, non-sticky, moisturizing and is scent- and taste free. The colours can be built up from sheer to intense, depending on how much you apply, although Tropical pink has a bit more pigment in it than Coral glow. Both gorgeous, soft and lovely to wear on the lips, the only thing I don’t like is that the applicator doesn’t pick up that much product, so you have to go back several times to get enough product on your lips.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to IsaDora Coral glow & Tropical pink moisturizing lip gloss

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>