The Body Shop Lily Cole Cruelty free Shimmer cubes

The Body Shops samarbete med Lily Cole, Cruelty free-kollektionen, når inte butikshyllorna förrän i juni, men eftersom ni var en del som var nyfikna på Shimmer cubes-paletten från kollektionen så tänkte jag att jag skulle visa upp en liten sneak peek. Paletten innehåller nyanserna Think pink, Live lilac, Go violet och Tint it pink.


tbs lily cole shimmer cubes


tbs lily cole shimmer cubes1Precis som med The Body Shops andra Shimmer cubes har dessa färger ett helt galet, nästan metalliskt skimmer – så himla fint! Ännu mer intensivt och metalliskt blir det om man applicerar skuggorna blöta. Bäst resultat får man på en klistrig bas, jag har använt Too Faced Shadow insurance glitter glue, men en krämskugga funkar också – annars vill de tyvärr inte riktigt fästa, och skimret kan hamna lite överallt, men har de bara något att suga tag i så blir det riktigt fint oompfh i skuggorna. Skuggorna är ganska mjuka, lätta att få upp på penseln och kuberna är individuellt förpackade så du kan lyfta ur dom ur paletten om du så önskar.


tbs lily cole shimmer cubes2
Live lilac, Tint it pink
Think pink, Go violet


tbs lily cole shimmer cubes swatches
På en klistrig bas: Tint it pink, Live lilac, Think pink, Go violetCruelty free-kollektionen finns i butik från och med den 7 juni 2012, och Shimmer cubes-paletten kommer att kosta 295 kr.

In English: I thought I’d give you a sneak peek of the Shimmer cubes palette from the Cruelty Free collection by Lily Cole for The Body Shop that is released in june. The four shades are Think pink, Live lilac, Go violet and Tint it pink. Just as The Body Shop’s other shimmer cubes, the shimmer in these is insane, and it gets even more intense if you apply the eyeshadows wet. You do need some sort of sticky base though for the colours to stick and pop, I’ve used Too Faced Shadow insurance Glitter glue. The Cruelty free collection will be available in stores in june.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

15 comments to The Body Shop Lily Cole Cruelty free Shimmer cubes

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>