Nail systems international Nurture lotion

Bra handkrämer kan man aldrig få nog av, och särskilt smidigt är det om de kommer i både handväskvänliga miniflaskor så som lite större förpackningar som man kan ha hemma på nattduksbordet. Nurture lotion från proffsmärket Nail systems international kommer i två olika flaskstorlekar i 6 olika dofter och är riktiga vårdande fuktbomber för händer och kropp.


nurture lotion
Tangerine, Warm vanilla bergamot, Coconut lime verbenaNurture lotion beskrivs som perfekta för dig som inte tycker om feta handcremer och ska ge en kladdfri yta. Två av de aktiva ingredienserna är jojobaolja, som är återfuktande och lugnande, och vindruvkärneolja, som med sina återuppbyggande effekter är perfekt för skadad och irriterad hud.


nurture lotion1Krämerna är verkligen superåterfuktande och sjunker snabbt in i huden på ovansidan av handen och lämnar den fantastiskt mjuk och slät, medan det tar lite längre tid för den att absorberas inuti handflatan som känns lite “fet”, men inte kladdig eller oljig, ett tag efter applicering, därför föredrar jag att applicera krämen till natten för fantastiskt mjuka och återfuktade händer morgonen därpå. Av de tre dofter jag har fått hem för test, Coconut lime verbena, Tangerine och Warm vanilla bergamot så är Tangerine min absoluta favorit, den doftar fräscht, somrigt och uppiggande! Besväras du av torra och irriterade händer så är dessa handkrämer väl värda att spana in.

Nurture lotion finns i storlekarna 60 ml (65 kr) och 240 ml med pump (130 kr) och finns att köpa hos bland annat nailsystems webshop  och Åhléns.

In English: Nurture lotion from Nail systems international is a hand and body lotion described as non-greasy, with jojoba oil and grapeseed oil that is moisturizing, calming and repairing. The creams are very moisturizing and are quickly absorbed by the skin on the back of my hand, leaving it very soft and smooth, but it takes a bit longer to absorb in the palm of my hand and leaves a membrane that feels fatty but non-greasy a while after applying it, which makes me prefer to use these at night to wake up with very soft and moisturized hands the day after. Of the three scents (of 6 available) that I’ve been sent samples of, I like Tangerine the most – fresh, summery and refreshing! If you have very dry and damaged skin on your hands, these are well worth checking out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Nail systems international Nurture lotion

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>