Swatches: OPI Vintage Minnie Mouse

OPIs Vintage Minnie Mouse-kollektion damp ner i min brevlåda igår, och eftersom jag vet att ni är många som är nyfikna på lacken så tänkte jag bjuda er på swatches och flaskbilder idag =)


opi vintage minnie mouse


the color of minnie swatch
The color of Minnie


I'm all ears swatch
I’m all ears


If you moust swatch
If you moust


Nothin' mousie 'bout it swatch
Nothin’ mousie ’bout itJag gillar alla fyra lacken, dom är väldigt bärbara och jag hittade faktiskt inga dupes i min samling, om en hel del nyanser i samma färgfamilj. Mest positivt överraskad blev jag av The color of Minne, som inte är ett krämlack men heller inte ett rent skimmerlack eller frostlack, utan ser ut att som lysa inifrån. Riktigt vackert, påminner om en ljusare och kallare version av Wocka Wocka! från julkollektionen The Muppets 2011. Rosa cremelacket If you moust är i samma färgfamilj som Zoya Sweet och Essie Lovie dovie men är flera nyanser mörkare, och glassflecklacket I’m all ears är kallare och ljusare än andra liknande lack jag har, som t.ex. China Glaze Ahoy!. Jag misstänker att hjärtglittret Nothin’ mousie ’bout it kommer bli ruskigt populärt, det är himla sött i sin flaska! Lacken finns ute i butik från och med slutet av juni och kostar ca 150 kr/st, är det något av dessa du blir sugen på?

In English: I just received samples of the OPI Vintage Minnie Mouse collection, so here are some bottle pics and swatches! I’m very fond of all shades, they are very wearable and I couldn’t find any dead on dupes in my collection, although I do have many similar ones in the same colour family. The color of Minnie surprised me the most, it’s not a creme but neither a pure shimmer or frost, but looks like it glows from within. Gorgeous, reminds me of a lighter and cooler version of Wocka Wocka!. If you moust is in the same colour family as Essie Lovie dovie and Zoya sweet, but is several shades darker. I’m all ears is cooler and lighter than other similar glass flecks I own, such as China Glaze Ahoy!. I suspect that über cute Nothin’ mousie ’bout it will fly off the shelves, so cute! These will be available from june 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Swatches: OPI Vintage Minnie Mouse

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>