Vinnare i Waterclouds-tävlingen

Nu är Waterclouds-tävlingen avslutad. Svaret på frågan var självklart att produkterna produceras i Sverige, och att vårt lilla guldfärgade bär hjortron är en av ingredienserna i Waterclouds produkter, som de allra flesta av er hade listat ut. Två vinnare är dragna med hjälp av en slumptalsgenerator och heter…Grattis! Jag har mailat er angående era adresser, jag behöver svar på dessa mail inom 48 timmar, sedan dras en ny vinnare. Era Waterclouds-kit kommer på posten inom kort!

In English: Congratulations to readers Tatianna and Jennie who each won a kit from Waterclouds!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Vinnare i Waterclouds-tävlingen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>