Apoliva Oliv ögonskugga

Apoliva är ett av tre sminklinjer som numera säljs hos Apoteket AB, och i sortimentet hittar vi bland annat läppglans, rouge och ögonskuggor. Jag har aldrig testat något ur deras sminkserie förut så det var med spänning jag gav mig på den grågröna ögonskuggan Oliv.


apoliva oliv


apoliva oliv1Apolivas ögonskuggor finns i 8 färger, kommer i minimalistiska silverfärgade runda plastdosor och är fria från konserveringsmedel och råvaror med animaliskt ursprung. Nyansen Oliv är en medelmörk varmtonad grågrön nyans i en frost/satinfinish som är lätt att tona och applicera på huden. Det är bra färgtryck i skuggan, och den är krämig och lätt att plocka upp på penseln utan att smula.


apoliva oliv2


apoliva oliv swatchDet här är en jättebra basfärg som är lite mer intressant än brunt eller grått, och den är smickrande för alla ögonfärger – till och med mina gröna ögon. Jag är riktigt imponerad av kvaliteten och är sugen på att testa fler av Apolivas skuggor, särskilt är jag nyfiken på plommon och grafitgrå!

Apolivas ögonskuggor kostar 89 kr och finns att köpa hos ditt närmaste Apoteket-butik.

In English: One of the makeup brands that are sold at Swedish pharmacy chain store Apoteket AB is Apoliva. I haven’t tried anything from the brand’s makeup line before, so I was really curios about the eyeshadow in oliv. It’s a warm mid-tone greyish green with a satin/frost finish that is easy to apply and blend on the skin. The eyeshadow has got great colour payoff, and it’s creamy and easy to pick up on the brush without being crumbly. It’s a great everyday shade that’s a bit more interesting than brown or grey, and it looks great against all eye colours – even my greens. I’m very impressed by the quality too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to Apoliva Oliv ögonskugga

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>