Gliss hair repair Daily oil elixir

Hårolja – en produkt som har slagit stort på marknaden det senaste året. Nyligen lanserade Schwarzkopf Gliss sin hårolja Daily oil elixir, som ska ge håret vacker glans och skydda håret från torrt och kallt klimat utan att tynga ner det.


gliss daily oil elixirOljan kommer i en smart pumpflaska, passar alla hårtyper och kan användas på tre olika sätt, beroende på behov och vilket resultat man är ute efter. Före tvätt som en intensivt vårdande inpackning i hela håret, efter tvätt i fuktigt hår som en näringsrik behandling genom att fördela oljan i hårets längder och toppar, och i torrt hår efter styling för extra glans i toppar och längder.


gliss daily oil elixir1Oljan är lite “seg” i konsistensen och doftar svagt blommigt och nektaraktigt. Jag har framförallt använt oljan i fuktigt hår och tycker att den funkar kalas, håret blir mjukt, smidigt och glansigt utan att tyngas ner. Två pump räcker till mitt långa hår, så det behövs inte mycket för att få effekt. Perfekt för mitt färgade hår som är torrt i längder och toppar!

Gliss hair repair Daily oil elexir kostar ca 79 kr/75 ml och finns ute i butik nu.

In English: Schwarzkopf Gliss recently launched their hair oil Daily oil elixir, which is supposed to give the hair shine and protection without making it heavy or greasy. It comes in a smart pump bottle, suits all hair types and can be used in three different ways, depending on what your needs are. Before washing your hair as an intensive treatment from root to tip, after washing your hair as a nourishing treatment by applying it to the lengths of the hair, and in dry hair after styling for extra shine in the hair’s lengths. The oil is a bit thick in consistency and smells faintly of flowers and nectar. I’ve mostly used it in damp hair and it works wonders for my dyed hair that has got damaged lengths!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

17 comments to Gliss hair repair Daily oil elixir

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>