Dior Diorskin Amber Nude tan sun powder

Med sommarkollektionen Croisette lanserar Dior hela 6 nyanser av det nya solpudret Diorskun nude tan sun powder. Jag har testat den näst ljusaste nyansen, Amber, som är varmtonad och gjord för att bäras på sommaren.


diorskin nude tan 002 amberDiorskin Nude tan sun powder kommer i en tung metalldosa med magnetlås med en medföljande kabukiborste för applicering, båda förpackade i Diors klassiska sammetspåsar. Pudret innehåller transparenta mineralprismor som ska anpassa sig till den egna hudtonen och det omgivande ljuset. Pudret har en satinfinish och ger ett glow till huden utan att vara skimrigt, och går att applicera i lager beroende på önskad täckningsgrad. Tre av nyanserna har neutrala undertoner för att fungera året runt, medan tre har varmare undertoner som är gjorda för att bäras på sommaren. Amber hör till den varma färgskalan.


diorskin nude tan 002 amber2


diorskin nude tan 002 amber brushTill en början blev jag lite förskräckt när jag swatchade Amber på handen – det såg väldigt orange ut! När jag väl fick det på kinderna däremot var det lätt att tona ut och det smälte fint ihop även med min vinterbleka kalltonade hy, och jag kommer definitivt undan med det även nu på våren om jag applicerar med en lätt hand. Pudret får en vacker, glowig och naturlig lyster på huden och smälter in nästan oförskämt bra, en liten dutt på kinder, näsa, haka och i tinningarna ger en omedelbar solkysst look utan att bli orange eller se påmålad ut.


diorskin nude tan 002 amber3


diorskin nude tan 002 amber swatch


diorskin nude tan 002 amber swatch1
Applicerat med lätt hand på kinder (tillsammans med lite rouge), haka, näsa och i tinningarÄr du ute efter ett riktigt bra solpuder som smälter in bra med huden och ger fin lyster utan att se orange, kakig eller onaturlig ut tycker jag definitivt du ska spana in Diorskin nude tan-pudren. Dom går på en slant, men med tanke på att du får en högkvalitativ kabukiborste med på köpet så känns det verkligen som att man får valuta för sina pengar, och eftersom du behöver så pass lite puder så kommer en sån här dosa att räcka länge, länge.

Diorskin Nude tan finns i 6 nyanser, kostar 510 kr för 10 gram och finns i butik från och med vecka 16.

In English: With the summer collection Croisette, Dior launches a new bronzing powder, Diorskin nude tan. It comes i 6 shades, three with neutral undertones and three with warmer undertones. I’ve tried the lightest shade with warm undertones, Amber. The powder comes in a heavy metallic compact with a magnetic close and a kabuki brush for applying. The powder contains transparent mineral prisms that are supposed to adapt to the own skintone and the light conditions to create a natural look. The powder has got a satin finish, neither matte or shimmery but more glowy, and it can be applied in layers on the skin from sheer to fuller coverage. It does look very orange when swatched, but once on the skin in the face it looks very natural, blends nicely and gives the skin a healthy, warm glow. If you’re looking for a neutral looking bronzer that’s very easy to work with, I suggest taking a look at Diorskin nude tan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Dior Diorskin Amber Nude tan sun powder

 • Hoppas att du kan svara på min kommentar 🙂 testade att beställa från nailsupplies men när jag skulle välja fraktsätt så kostade frakten 800 kr?? Stämmer det? Hur mycket frakt betalar du för dina nagellack? Jag trodde inte att de skulle vara så hög frakt så de sluta med att jag tog bort min beställning 🙁

 • Linda

  Ser hur fint ut som helst. Åh vad sugen jag blev på detta nu då 🙂 och jag som nyss köpt en ny bronzer : / hehe

 • Jag brukar i 998 fall av 1000, tycka att bronzer ser mer eller mindre smutsigt ut. Inte som att man gnuggat lera i ansiktet, men..en smula ofräscht, helt enkelt. Vilket gjort att jag låtit bli helt (blir väldigt ljushyad med smink på, eftersom jag “måste” neutralisera min hudton med hjälp av en kall foundation, för att inte se gul ut runt munnen. Är ganska varm i tonen…). Men. Denna ska jag absolut kika på, när nästa lön kommer; den ser precis lagom ut! Lätt solkysst, men inte ett spår av “solarielooken”.

  • purity

   Är man väldigt ljus så finns det ljusare bronzers =) en skirare nyans brukar också funka bättre än en med mer täckning om man inte vill riskera att överdosera.

 • Vilken fin dosa! Dock är det inte riktig min grej med bronze och sånt. Jag gillar rouge och så är det bara:)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>