Pressvisning: Maria Montazami för Make Up Store våren 2012

Igår presenterade Make Up Store sitt fortsatta samarbete med Hollywoodfrun Maria Montazami, som lanserade sin första egna läppstiftsnyans tillsammans med märket förra året, på Scandic Park hotell i Stockholm. På plats var journalister, bloggare och självklart Maria Montazami själv.


1I och med Make Up Stores 15-årsjubileum förra året lanserade Maria Montazami sitt egna första läppstift som snabbt blev en succé och sålde slut på kort tid i hela landet. Nu till våren bygger Maria på sin läppstiftslinje med en ny rosa nyans, Maria Montazami pink, samt en beige läppenna, och det första läppstiftet Maria Montazami (beige) relanseras i en ny, mjukare och glossigare formula.


3


2
Vad är ett pressevent med Maria Montazami utan en tassel?


4Båda stiften är väldigt neutrala och det märks att Maria själv har varit med och tagit fram nyanserna, för nudeläppar är ju hennes signum och Maria berättade hur kul det var att få ha tagit fram något som verkligen passar henne och som hon gillar. Under presentationen fick Maria frågan om hur många läppstift som finns i hennes hem, och det kunde hon inte svara på, men hon har ett läppstift i varje liten vrå och alla är i neutrala nyanser men i olika finishes, från matt till mer glossiga stift.


5
Maria Montazami pink och nude lipstick, Maria Montazami nude lip liner


6
Pink lipstick, Nude lipstick, Nude lip linerDe två läppstiften och läppennan går att köpa var för sig eller tillsammans i ett kit, och då ingår även en speciellt framtagen neccessär på köpet. Läppstiften kommer att kosta 170 kr/st och läppennan 135 kr, och alla tre produkterna finns ute i butik från och med mitten av mars. Swatches kommer inom kort, jag är lite kräsen med just nudenyanser men vi får se hur dessa ter sig på mina läppar! Vad tycker ni om nudeläppar – yay eller nay?

In English: Yesterday, Swedish makeup brand Make Up Store presented their new collaboration with Maria Montazami for spring 2012. She released her first Make Up Store lipstick last year, a nude, and now the collection is expanded with a nude pink lipstick and a nude lip pencil. The products will be available in stores in Sweden in the middle of march. What do you think of nude lips, yay or nay?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

16 comments to Pressvisning: Maria Montazami för Make Up Store våren 2012

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>