MAC Viva Glam Nicki lipstick

Årets Viva Glam-läppstift från MAC bär Nicki Minajs autograf och är en varm, nästan-neonig knallrosa historia i heltäckande satin-formula – inget för den blyge!


viva glam nickiJag förväntade mig faktiskt att stiftet skulle vara aningen mörkare och lite dovare i färgen, det blir verkligen nästan självlysande på läpparna, men det är inte mindre fint för det! Det är aningen torrt i konsistensen dock, och läpparna behöver peelas och smörjas innan applicering för det framhäver verkligen minsta lilla torrflaga. Galet läckert, det här kommer nog pryda mångas trutar i sommar!


viva glam nickiViva Glam Nicki kostar ca 195 kr och finns ute i butik från och med 8 mars och 12 månader framöver. Alla intäkter från samtliga Viva Glam-produkter går oavkortat till MAC AIDS fund.

In English: This year’s Viva Glam lipstick wears Nicki Minaj’s signature and is a warm toned, almost neon bright pink satin lipstick. It’s almost luminous on the lips, crazy and gorgeous! It’s a bit dry in the consistency though, the lips need a good scrub and some lip balm before applying it. I bet many of you will rock this shade this summer! Viva Glam Nicki is available for 12 months, and every single penny from every sold Viva Glam product goes straight to the MAC AIDS fund.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to MAC Viva Glam Nicki lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>