IsaDora Wild West collection

Varje vår brukar det landa bronzingprodukter från IsaDora i butik. I år är bronzingkollektionen inspirerad av vilda västerns klippiga berg, taggiga kaktusar, vilda hästar, torrt gräs, sand och het ökenvind och heter Wild West.

IsaDora Wild West
Release date: March 2012 (Sweden)

wild west promo


Big bronzing powder (198 SEK)

 • 87 Golden tan
 • 90 Bronze tan
 • 91 Dark tan
 • 94 Matte tan

Bronzer brush (120 SEK)

Eye shadow trio (119 SEK)

 • 86 Leopard

Glow stick blusher (125 SEK)

 • 11 Bronze kissed

Perfect moisture lipstick (119 SEK)

 • 160 Golden glitz

Smooth n’ shine lipgloss (99 SEK)

 • 30 Praline

Spray-on bronzer face & body (139 SEK)

 • 90 Sun tan light
 • 91 Sun tan


BigBroPow_closed_small


BroBru_14


EyeShaTri_86_open_2


GloSti_11_open


PerMoiLip_160_open


SprOnBro_91 (1)Några av produkterna är repromotes, till exempel lanserades läppglanset Praline lanserades med vårkollektionen Pearls of Passion och ögonskuggstrion Leopard med julkollektionen Red Rush förra året. Bronzingpudrena har vi också sett förut, men det gör dom inte mindre attraktiva för det – stora, härliga mjuka puder i flera olika nyanser som ger jättefint resultat! Kollektionen finns ute i butik från vecka 10 till och med vecka 20, blir ni sugna på att bronza kinderna?

In English: IsaDora launches a bronzing collection each spring, this year it’s inspired by the wild west desert. A lot of products are repromotes, but that doesn’t make them less attractive – love the large, luxurious and soft bronzing powders, for example!


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to IsaDora Wild West collection

 • Lene K

  Usj, dette bildet var veeeeldig 90-talls 😛

 • Har alltid haft svårt för bronzing, ser så onaturligt ut på mig tycker jag. Fast har väl provat fel nyanser, i vissa fall gratisprodukter från tidningar så det är väl därför 🙂

  • purity

   Testa en ljusare, matt nyans som inte drar mot orange – gratisprodukterna brukar ofta vara skimriga och alldeles för orange = Björn Ranelid-varning… Sen så är det ju viktigt att applicera rätt också, jag kan hjälpa dig när ni har flyttat upp! =)

 • Josefine

  Jag bronzar året om ^^ Men jag är så blek så jag ser nog mer “vanlig” ut med iaf 😀 Men ja, det blir ju lite trevligare på våren på något sätt 🙂 Och promobilden ÄR hemsk! Bara fonten; ajajaj!

 • Linda

  Brukar alltid lägga bronzer. Men nu när solen tittar fram så lägger jag gärna lite extra 🙂

 • Skulle vara kul att få se en snygg sminkning med glow stick/få lite tips om glow sticks

 • Sugen? Jag använder Bronzer nästan Året runt! Fast jag är väldigt blek (ljusare än NW15 från MAC)… :3 Jag tycker det inte svårt att hitta rätt nyanser som vissa tycker faktisk. Just nu växlar jag mellan en från Rimmel(matte Sunlight) och Lumene Artic Sun (Skimrig). 😀 Båda är guld-persiko-bruna nyanser och funkar perfekt för blekfisar. 😛 Rödbronziga nyanser ser man lite skitig i (hade MF bronzing pearl en gång, råkade dosera och resultet blev inte snyggt direkt…). -_-‘

  Såg kommentaren om för orange bronzer. Mina efarenheter är det inga fel med gratisprodukter från tidningar, man kan bli orange av vilka bronzer som helst, om man överdoserar. :/

  Isadora bronzer pudret har jag varit sugen på förut, men valde deb från Rimmel istället (den kostade typ en hundralapp billigare…). :}

  • purity

   Ja det är sant. Fast det är lättare att överdosera och bli orange av en bronzer som drar mot orange än en bronzer som drar mot det kallare hållet. Sen finns det ju bronzers i ljusa färger också, det gäller att inte välja en som är för mörk om man är väldigt ljus för då är det väldigt lätt att överdosera eller så får man ett flammigt resultat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>