MAC Syrup lipstick

Genom MACs återvinningsprogram Back 2 MAC, som desvärre inte finns här i Sverige, har jag testat mig igenom en ansenlig del av det permanenta läppstiftssortimentet genom att byta till mig ett gratis läppstift mot 6 tomma MAC-förpackningar. När jag var i Tallinn med Daisy Beauty passade jag på att B2M:a ytterligare 3 läppstift, ett av dom var Syrup.


syrupSyrup är ett neutralt rosa läppstift som drar lite mot mauve-hållet. Det är i lustre-formulan och blir alltså lite skirare på läppen än i stiftet. Eftersom jag har rätt pigmenterade läppar så blir Syrup ett perfekt My lips but better-stift på mina läppar, och det har använts flitigt de senaste veckorna. Stiftet är mjukt och skönt på läpparna, torkar inte ut och doftar svagt av vanilj, precis som alla MAC-stift.


syrupSyrup är en del av det permanenta MAC-sortimentet och kostar ca 190 kr.

In English: One of my recently Back 2 MAC:ed lipsticks is Syrup, a neutral pink with mauve undertones. It has the lustre formula and applies a bit sheerer on the lips than it looks in the tube. My lips are quite pigmented so Syrup is a perfect My lips but better lipstick on my lips!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to MAC Syrup lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>