China Glaze Fuchsia fanatic

Idag tänkte jag bjuda er på något så konventionellt som ett rosa krämlack! Fuchsia fanatic heter den här rosa snyggingen ur China Glazes vårkollektion Electropop.

Fuchsia fanatic är ett starkt fuchsiarosa krämlack med lite varma undertoner. Det är en i princip identisk dupe till Mavala Freshy, som var ett LE-lack som släpptes för flera år sedan som jag gillar väldigt mycket, så jag är väldigt glad över att ha hittat en större flaska av i princip samma färg. Somrig, färgglad och uppiggande, jag gillar det här massor – trots att färgen inte är speciellt unik =) Två lager behövde jag för mina naglar som är rätt korta just nu, hade dom varit längre hade jag eventuellt lackat ett tredje lager. En lagom tunn formula som flyter ut fint över naglarna, inga problem alls med det här lacket! Jag använde Essie nourish me som underlack och Essie good to go som överlack.


fuchsia fanatic


fuchsia fanatic1


fuchsia fanatic2


fuchsia fanatic3In English: Fuchsia fanatic from the China Glaze spring collection Electropop is a bright fuchsia creme with slightly warm undertones. It’s almost a dead on dupe to Mavala Freshy, which was an LE shade released several years ago, so I’m happy to have found a dupe in a bigger bottle. Summery, colourful and refreshing, I love this – even though the shade isn’t the most unique in the world =) I did two coats and had no problems what so ever with the formula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to China Glaze Fuchsia fanatic

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>