MAC Ricky & Nicki for Viva Glam collection

Årets ansikten för MAC Viva Glam är Ricky Martin och Nicki Minaj – vilken duo! Viva Glam är MACs kampanj för att samla in pengar till MAC AIDS Fund, där varenda krona av varje såld Viva Glam-produkt går till barn, män och kvinnor som lever med AIDS. På senare år har kändisar fått sätta sina namnteckningar på läppstiften och glossen, den här gången ser vi ett ofärgat läppbalsam från Ricky Martin och ett korallrosa läppstift från Nicki Minaj.

MAC Ricky & Nicki for Viva Glam
Release date: February 15th 2012 US/Canada, March 2012 International

VivaGlam-Beauty-72

The fearless Ricky Martin and Nicki Minaj introduce Nicki’s lipstick in a scene-stealing pink and Ricky’s colourless Lip Conditioner in a Tube that goes from day to dance floor! With every cent of the selling price supporting the MAC AIDS Fund, it doesn’t get any hotter. They’ve teamed up to raise HIV/AIDS awareness among young people around the globe. Nicki and Ricky dare you to be bold. Be beautiful. Be safe.


Lipstick ($14.50 / 190 SEK)

  •  Viva Glam Nicki Bright yellow pink (satin) 
Lip Conditioner (tube) ($15.00 / 155 SEK)
  • Lip conditioner clear


VivaGlam-Nicki-72
Viva Glam Nicki


VivaGlam-Ricky-72
“Viva Glam Ricky”Det känns som inget snack om saken att jag tänker hugga ett Viva Glam Nicki så fort det landar i diskarna efter att ha sett Temptalias swatch, jösses vad fint det är! Pengarna går ju dessutom till ett välgörande ändamål, så då kan man shoppa med lite bättre samvete 😉

In English: This year’s spokespeople for MAC Viva Glam are Ricky Martin and Nicky Minaj. Viva Glam is a campaign to raise money to the MAC AIDS Fund, where 100% of the sales from the Viva Glam products goes directly to support children, men and women living with AIDS. Ricky’s product is a clear lipbalm, while Nicki’s lipstick is a coral pink. I absolutely have to get Viva Glam Nicki after seeing Temptalia’s swatches, it looks gorgeous! Plus, the money goes to a good cause =)


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to MAC Ricky & Nicki for Viva Glam collection

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>