Swatches: OPI Nicki Minaj

Sista omgången lackswatches av de vårkollektioner som trillat in hos mig på sistone är OPI’s samarbete med sångerskan Nicki Minaj. Jag klickade hem de 5 färgade lacken från eBay och skippade shatter-lacket.


opi nicki minaj


did it on 'em swatch
Did it on ’em


fly swatch
Fly


pink friday swatch
Pink friday


metallic 4 life swatch
Metallic 4 Life


save me swatch
Save meJag är väldigt förtjust i hela den här kollektionen, och fastän jag har en del lack i min samling i samma färgfamiljer som några av dessa lack så har jag faktiskt inte hittat några dupes. Did it on ’em är ljusare och mer gult än OPI Who the Shrek are you?, Fly är mörkare och mer färgmättat än China Glaze Custom Kicks (som innehåller skimmer, vilket Fly inte gör), Pink Friday är klarare i färgen och ljusare än OPI Sparrow me the drama. Mina två favoriter är Fly och Metallic 4 Life, men alla fem är väldigt fina! Vad tycker ni om dessa lack?

In English: Last batch of polish swatches for this time around! I ordered the 5 coloured polishes from the OPI Nicki Minaj collection off eBay and skipped on the shatter polish. I’m very fond of this collection, and though I do have some similar shades in my collection already, I couldn’t find any dupes. Did it on ’em is lighter and more yellow than OPI Who the Shrek are you?, Fly is darker and more saturated than China Glaze Custom kicks (which also contains shimmer), Pink friday is brighter and lighter than OPI Sparrow me the drama. My two favourites are Fly and Metallic 4 Life, but they’re so pretty all five of them! What do you think of these polishes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to Swatches: OPI Nicki Minaj

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>