MAC Perfectly finished collection

MAC ändrar om lite i sitt permanenta mineralize-bassortiment nu i februari; den lösa mineralfoundationen Mineralize foundation/loose lanseras äntligen i en vanlig, platt burk med sifterlock istället för den puckade förpackningen med inbyggd, värdelös buffer som tar sjukt mycket onödig plats. Dessutom lanseras en ny produkt, Mineralize concealer. Båda produkterna är permanenta i sortimentet.

MAC Perfectly finished
Release date: February 16th 2012 US/Canada, February 2012 International

MineralizePerfectlyFinished-Beauty-300

Look what’s happening in Mineralize! Our oustandingly popular MAC Mineralize Foundation/Loose gets a new look and with the 188 duo fibre brush sets out to create its famous naturally radiant finish. For those who have a spot, a blemish, a dark circle to hide, there’s new Mineralize Concealer. Goes on smoothly, discreetly, with a touch of moisture. Shade palettes go from light to dark. Formulas meet the needs of all ages, all races, all sexes. You’ll find these two are a great match! Mineralize Concealer ($19.00 / 180 SEK)

 • NW15, NW20, NW25, NW30, NW35, NW40, NW45, NW50, NC15, NC20, NC30, NC35, NC42, NC45, NC50

Mineralize Foundation/Loose ($30.00 / 310 SEK)

 • Extra Light, Light, Light Plus, Medium, Medium Plus, Medium Dark, Medium Deep, Dark, Dark Deep

Brush ($34.00 / 355 SEK)

 • 188 Small Duo Fibre Face Brush


MineralizePerfectlyFinished-Ambient-300


mac mineralize concealer


mac mineralize foundation


MineralizePerfectlyFinished-Brush-188-300Jag har fått hem Mineralize concealer för att testa, ska bli spännande att se vad den levererar! Vet att jag har en gammal burk Mineralize foundation/loose här hemma också som jag kommer ihåg att jag verkligen gillade, men drar mig från att använda på grund av förpackningen. Kanske ska ta och hälla över den i en annan burk och sen köpa en ny i den nya förpackningen när den är slut? Har ni testat Mineralize foundation/loose?

In English: MAC changes a bit in their Mineralize base range by finally changing the stupid packaging of Mineralize foundation/loose to a flat jar, and by adding a new permanent product, Mineralize concealer. I’ve been sent a  sample of Mineralize concealer so I’m really curious about how that will deliver! I also remember liking Mineralize foundation a lot but I’m not using it as much because of the packaging, I still have some left in my jar so maybe I’ll pour it into a better jar… Have you tried Mineralize foundation/loose?


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to MAC Perfectly finished collection

 • Jeg er ikke så glad i løs foundation, men er veldig spent på den nye concealeren 🙂

 • Jag har också testat concealern och den är verkligen sjukt bra under ögonen på mig! Helt osynlig och huden känns osminkad när concealern torkat. Freaky!

 • jessica

  testade consealern i butik i går. Täckte jättebra mina väldigt mörka ringar under ögonen (ser konstant trött ut, trots pigg, bra sömn och mycket vatten) vart faktiskt positivt överraskad då de brukar vara ett problem. Smälte ihop jättebra med huden och syntes inte vilket är viktigt då jag inte använder något mycket mer än consealer på vardagar på hyn. Torkade utan att bli klibbig, stel/stram eller kakig. Funkade även jättebra på rödheten vid näsvingarna samt den lite röda hyn jag har på hakan efter ett “ärr” under huden.
  Funkar bra som allt i allo med andra ord.
  Gissa vad jag köpte med hem? 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>