Sammanfattning av Tallinn-helgen

Det blev verkligen inte så mycket bloggande gjort som jag hade tänkt mig under långhelgen i Tallinn, jag öppnade faktiskt bara datorn en gång och det var för att ringa ett Skype-samtal, det bloggandet som blev av blev via mobilen och ni som följer mig via twitter (läs alla bloggares rapporter under hashtaggen #dbtallinn12) har fått lite korta live-rapporteringar också. Här kommer en liten sammanfattning av de fyra härliga dagarna!

Torsdag eftermiddag klev vi ombord på M/S Victoria för avfärd mot Tallinn. Roger från Tallink Silja hälsade oss välkomna i konferensrummet, följt av presentationslekar med alla inblandade och ett kort besök på kaptensbryggan (väldigt häftigt även i mörker!). Kvällen rundades av med att Tallink Silja bjöd på middag i Gourmetrestaurangen, och lite häng i trubadurbaren.


22
Roger hälsar välkomna ombord!


23
God mat i gourmetrestaurangen


21
Skål från trubadurbaren!Fredag var en intensiv dag som började med en guidad busstur i Tallinn direkt efter vi hade klivit av bussen, på väg till hotellet. Väl framme på Tallink Spa & Conference hotel checkade vi in och åt vi lunch, sedan var det dags för rundvandring på hotellets spa, som består av två behandlingsavdelningar och en stor poolavdelning. Efter det presenterade Therese Olsson från L’oréal lackmärket Essies vårnyheter, och på kvällen bjöd Essie på fantastiskt god middag på den italienska restaurangen Bocca.


20


34
Den mycket vackra Aleksander Nevsky cathedral, som är en rysk ortodox kyrka


33


32
Tina, the movie star


31
Mitt och Elins deluxerum – sweet!


26
Nedre spa-avdelningen


14
En av de lite mer “udda” behandlingarna man kan få på Hera spa på Tallink Spa & Conference


28
Poolavdelningen


41
Essie våren 2012


25
Grymt god middag på restaurang Bocca


13
I’m gonna give you an offer you can’t refuse…


12
Julia bjöd på skumpa i hotellbarenLördag var det uppe med tuppen som gällde för att hinna i tid till chefredaktör Kicki Normans enormt inspirerande och intressanta föreläsning om att veta vad man vill, följt av en tjuvkik på arbetet bakom tidningen Daisy Beauty och en titt på vårens och sommarens största trender. Eftermiddagen var fri, då passade jag, Bella, Elin, Cilla och Malin på att ge oss ut på stan (i -30 grader, burr!) för lite sightseeing, lunch och shopping på varuhuset Kaubamaja, där jag även passade på att B2M:a till mig 3 läppstift vid MAC-disken. Väl tillbaka på hotellet var det dags för Dior att presentera sina vårnyheter, sedan gjorde vi en utvärdering av helgen och hade en Tallinn-quiz, där sjukt fina skönhetsfoton tagna för Daisy Beauty stod på spel – jag kom på delad förstaplats med Anne, yay!. Kvällen slutade på Diors val av restaurang, vinrestaurangen Dominic.


40
Kicki


11
Alla fick ett ex av Kickis roman. Hurra!


39
Gamla stan


10
Cilla, Elin och Bella


9
Lunch


37
Underbara fina Bella


36


18
På Kaubamaja har dom en TheBalm-disk, dregelvarning på den!


8
Lackavdelningen på Kaubamaja


7
The loot!


6
Nya tillskott i MAC-läppstiftssamlingen: Fanfare, Vegas volt, Syrup


42
Ett av två nya solpuder som släpps med Diors sommarkollektion Croisette


5
Tallinn-quiz


4
Mitt fina pris. Smink av Åsa Östergren, foto Kristine Wreyford. Love it!


35
Urtjusiga vinglas på vinrestaurangen DominicSöndag var spadag, vilket var otroligt skönt. Alla fick 25 minuters massage, min inleddes med några minuter lavastensmassage som jag aldrig har fått förut – sjukt avslappnande, och min massagetjej var verkligen superduktig och gullig, rekommenderas varmt! Efter massagen var vi några stycken som kopplade av i baddelen av spa:t med bubbelpooler, utomhuspool och flera olika sorters bastu. Avslappande och lite trötta gav vi oss sedan av mot färjeterminalen, med ett kort stopp på jättebutiken Wine Store för lite inköp, och sedan var kvällen fri ombord på M/S Victoria. Vi var tre stycken som hade fått varsin hytt pga ett sent avhopp, så jag och Elin valde att sova i samma hytt vilket innebar att det blev en helt tom hytt över som vi använde som gemensamt hängrum allihopa. Kvällen för min del blev lite shoppingfynd i taxfreen i form av två Chanel Illusion D’ombre-ögonskuggor, middag i á la carte-restauranegn och sen dessvärre sängläge större delen av kvällen eftersom det gungade så mycket att jag knappt kunde hålla balansen… Så kan det gå.


2
Wine Store, 1000 kvm. Crazy!


1
Fest i “tomrummet”!Stort tack till Daisy Beauty, Tallink Silja, Dior, Essie och alla supergoa och fina bloggtjejer som gjorde den här helgen, jag har haft det så himla bra och kul – jag hoppas att jag får göra om det snart igen!

In English: I haven’t had the time to blog nearly as much as I have wanted to from Tallinn, so here’s a summary of the weekend in pictures. A big thank you to Daisy Beauty, Tallink Silja, Dior, Essie and all the lovely beauty bloggers that made this weekend so much fun and enjoyable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

19 comments to Sammanfattning av Tallinn-helgen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>