Nyheter från Dior


20120204-184541.jpgEmèlie Faque från Dior har under eftermiddagen bjudit på finchampagne och presenterat nyligen lanserade och kommande produkter från märket.


20120204-184549.jpg


20120204-184605.jpg


20120204-184618.jpgDoftklassikern Miss Dior kommer i ytterligare en tappning, Miss Dior Eau Fraiche, som är en pudrig, lite tvålig, sexig och feminin doft som är helt i min smak. Vecka 11 lanseras även en ny läppstiftsformula, Dior Addict extreme, i 12 nyanser, tillsammans med fyra nyanser av nagellack. Vi fick även pilla och känna på den nya batteridrivna fransböjaren (ca 300-350 kr), som finns att köpa exklusivt på NK i begränsad upplaga.


20120204-184632.jpg
CroisetteVi fick också en tjuvkik på sommarens makeupkollektion Croisette, som landar i butik vecka 16. Två ögonskuggspaletter, två bronzingpuder, nya produkten eye gloss, fyra läppglans, tre läppstift, två nagellack och tre läppbalsam bjuder kollektionen på – mer om det i ett senare inlägg! Emèlie avslöjade även att Diors kompletta sortiment kommer att börja säljas hos kicks.se under nästa vecka -YAY!


In English: the afternoon in Tallin offered a Dior presentation with recently launched and upcoming news from the brand: the new lipstick formula Dior addict extreme, the recent addition to the Miss Dior family, Miss Dior Eau Fraiche. We also got a sneak peek of the summer collection Croisette – more info in an upcoming entry!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Nyheter från Dior

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>