Depend #299

#299 verkar helt klart vara en av de populäraste nyanserna ur Depends vårkollektion. Färgen balanserar någonstans mellan kornblått och lavendellila och lacket är i cremefinish.

Färgen är himla söt, fin och vårig, jag gillar att det är en lite mörkare ton bland alla vårens ljusa pasteller. Det jag däremot inte gillar är formulan, det är tjockt, geggigt och svårt att få på plats på nageln, det här skulle helt klart kunna förbättras med ett par droppar thinner. Eftersom det är så pass tjockt så får man även rätt bra täckning med ett lager, men jag valde att lacka två eftersom tjockheten även gjorde att det blev svårt att få lacket jämnt i ett lager. Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


299


299(1)


299(2)


299(3)In English: #299 from Depend’s spring collection is a creme polish in a shade somewhere between cornflower blue and lavender. The shade is pretty, and I like that it’s not a light pastel, but the formula is thick, goopy and hard to work with – this could use a couple of drops of thinner. I did two coats in these pictures.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

13 comments to Depend #299

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>